Διαδοχικές συναντήσεις Τσίπρα με Γεννηματά και Κουβέλη για το προσφυγικό

Διαδοχικές συναντήσεις Τσίπρα με Γεννηματά και Κουβέλη για το προσφυγικό Facebook Twitter
0
Διαδοχικές συναντήσεις Τσίπρα με Γεννηματά και Κουβέλη για το προσφυγικό Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Την κοινή διαπίστωση ότι το προσφυγικό δεν είναι ελληνικό πρόβλημα, αλλά ζήτημα που αφορά ολόκληρη την Ευρώπη, εξέφρασαν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, κατά τον διάλογο που είχαν μπροστά στις κάμερες κατά την έναρξη της συνάντησης τους στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο κ. Τσίπρας χαρακτήρισε καλή την πρωτοβουλία που πήρε η κ. Γεννηματά να συναντηθούν για το προσφυγικό, "δεδομένου ότι είναι ένα θέμα που υπερβαίνει μικροκομματικές αντιθέσεις", όπως είπε ο πρωθυπουργός. "Είναι ένα ζήτημα που αφορά όλη την Ευρώπη, διεθνές ζήτημα, αλλά τη χώρα μας ιδιαίτερα. Θα έλεγε κανείς ότι παίρνει διαστάσεις εθνικού θέματος", πρόσθεσε.

Από την πλευρά της η κ. Γεννηματά είπε ότι πράγματι προκάλεσε αυτή τη συνάντηση γιατί πιστεύει ότι το προσφυγικό είναι ένα εθνικό ζήτημα. "Τα είπα και στη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που δυστυχώς τότε η ΝΔ είχε επιλέξει να μη συνταχθεί", πρόσθεσε η κ. Γεννηματά , για να υπογραμμίσει ότι "πρέπει να τελειώσει η συζήτηση για την απομόνωση της χώρας μας και τον κίνδυνο απένταξης της από τη ζώνη Σένγκεν". 

Η κ. Γεννηματά είπε, μεταξύ άλλων, ότι θα συνεχίσει τις πρωτοβουλίες και τόνισε ότι "είναι ώρα κοινής δράσης Ελλάδας και Ευρώπης", για να συμπληρώσει ότι αυτό είναι το μήνυμα της συνάντησης.

Στο μεταξύ σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα η συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον Φώτη Κουβέλη, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Διαδοχικές συναντήσεις Τσίπρα με Γεννηματά και Κουβέλη για το προσφυγικό Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναστάτωση στον ΣΥΡΙΖΑ από το βίντεο Κασσελάκη- Δεν λέει πουθενά ότι είναι υποψήφιος

Πολιτική / Αναστάτωση στον ΣΥΡΙΖΑ από το βίντεο Κασσελάκη- Δεν λέει πουθενά ότι είναι υποψήφιος

Η απουσία της συγκεκριμένης δήλωσης έχει προκαλέσει υποψίες ότι ο Κασσελάκης ενδεχομένως επιδιώκει την ανατροπή της απόφασης της καθαίρεσής του στο επικείμενο Συνέδριο του κόμματος
LIFO NEWSROOM
Δημοσκόπηση MRB: Προηγείται σταθερά η ΝΔ, πέμπτος ο ΣΥΡΙΖΑ – «Ντέρμπι» Ανδρουλάκη και Δούκα στο ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / Δημοσκόπηση MRB: Προηγείται σταθερά η ΝΔ, πέμπτος ο ΣΥΡΙΖΑ – «Ντέρμπι» Ανδρουλάκη και Δούκα στο ΠΑΣΟΚ

Η δημοσκόπηση δείχνει ότι η Νέα Δημοκρατία διατηρεί τη θέση της, ενώ το ΠΑΣΟΚ κερδίζει έδαφος, με την εσωκομματική μάχη για την ηγεσία να παραμένει αμφίρροπη
LIFO NEWSROOM