Τσίπουρο και Ούζο ΜΠΑΜΠΑΤΖΙΜ

Τσίπουρο και Ούζο ΜΠΑΜΠΑΤΖΙΜ Facebook Twitter
0

Σε μια παραδοσιακά εορταστική περίοδο, που τα νηστίσιμα πιάτα με τα θαλασσινά τους αρώματα και τις έντονες γεύσεις πλημμυρίζουν τα τραπέζια, δεν υπάρχει καλύτερη συνοδευτική πρόταση από τα ούζα και τα τσίπουρα ΜΠΑΜΠΑΤΖΙΜ, ποιοτικά αποστάγματα που ενσωματώνουν την παράδοση και την αυθεντικότητα του φημισμένου Ανέστη Μπαμπατζιμόπουλου.

Για τους παραδοσιακά πιστούς στο ούζο, τα θαλασσινά της Καθαράς Δευτέρας θα αγκαλιάσουν την έντονη γεύση του αρωματικού ούζου ΜΠΑΜΠΑΤΖΙΜ! Τα  αρώματα του μάραθου και του γλυκάνισου ξεχύνονται από το άνοιγμα του μπουκαλιού και συνδυάζονται εξαιρετικά με χταπόδι, καλαμαράκια, μύδια, στρείδια και όλα τα παραδοσιακά πιάτα της εποχής, αναδεικνύοντας κάθε πιάτο!

 

Τσίπουρο και Ούζο ΜΠΑΜΠΑΤΖΙΜ Facebook Twitter

Παράλληλα, για όσους «ορκίζονται» στο τσίπουρο, τα γευστικά χαρακτηριστικά του αυθεντικού τσίπουρου ΜΠΑΜΠΑΤΖΙΜ θα τους βγάλουν ασπροπρόσωπους. Μανιτάρια, αγκινάρες, ελιές, ταραμοσαλάτα, ντολμαδάκια γιαλαντζί, βολβοί τουρσί και φασόλια γίγαντες που έχουν την τιμητική τους σε κάθε τραπέζι δένουν αρμονικά με το σταφύλι και την απαλή επίγευση του αποστάγματος ΜΠΑΜΠΑΤΖΙΜ που, είτε σκέτο είτε με γλυκάνισο, απογειώνει κάθε γήινο πιάτο!

Το σαρακοστιανό τραπέζι θέλει ποικιλία, γι’ αυτό και ο βαθύς γνώστης της απόσταξης, Ανέστης Μπαμπατζιμόπουλος, μας προτείνει και τα δύο, τονίζοντας ότι το κάθε ποτό ταιριάζει με το κατάλληλο έδεσμα.

Αρκεί, βέβαια, να είναι προϊόντα απόσταξης με υπογραφή!

Τσίπουρο και Ούζο ΜΠΑΜΠΑΤΖΙΜ Facebook Twitter
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ