Σταθάκης: Έχουμε απόσταση με τους Θεσμούς - Ζητούν να πωλούνται τα πάντα

Σταθάκης: Έχουμε απόσταση με τους Θεσμούς - Ζητούν να πωλούνται τα πάντα Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
3

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, αλλά χωρίς αποτέλεσμα η συνάντηση του υπουργού Οικονομίας Γιώργου Σταθάκης με τους Θεσμούς για το θέμα των κόκκινων δανείων.

«Υπάρχει απόσταση» παραδέχτηκε ο υπουργός, εξερχόμενος από το ξενοδοχείο Χίλτον, καθώς όπως δήλωσε, οι θεσμοί  «ζητούν να πωλούνται τα πάντα».

Ο κύριος Σταθάκης διευκρίνισε δε ότι «εξαιρούν όμως, ένα μέρος της πρώτης κατοικίας αυτών που προστατεύονται, ενώ συζητάνε και μερικά συνδεδεμένα (με την πρώτη κατοικία)» και συμπλήρωσε οτι οι δανειστές κάνουν και κάποιες υποχωρήσεις, χωρίς ωστόσο να υπεισέλθει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Το νέο ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών έχει οριστεί για το ερχόμενο Σάββατο.

Υπενθυμίζεται ότι, η πρόταση της ελληνικής πλευράς προβλέπει για τρία χρόνια εξαίρεση από την πώληση των στεγαστικών δανείων και όσων δανείων έχουν υποθήκη ή προσημειωμένη την πρώτη κατοικία και την διατήρηση της προστασίας των μικρομεσαίων επιχειρηματικών δανείων με όρια έως 500.000 ευρώ των επαγγελματιών, με δάνεια έως 250.000 ευρώ και τα καταναλωτικά δάνεια με όριο τα 20.000 ευρώ.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναστάτωση στον ΣΥΡΙΖΑ από το βίντεο Κασσελάκη- Δεν λέει πουθενά ότι είναι υποψήφιος

Πολιτική / Αναστάτωση στον ΣΥΡΙΖΑ από το βίντεο Κασσελάκη- Δεν λέει πουθενά ότι είναι υποψήφιος

Η απουσία της συγκεκριμένης δήλωσης έχει προκαλέσει υποψίες ότι ο Κασσελάκης ενδεχομένως επιδιώκει την ανατροπή της απόφασης της καθαίρεσής του στο επικείμενο Συνέδριο του κόμματος
LIFO NEWSROOM
Δημοσκόπηση MRB: Προηγείται σταθερά η ΝΔ, πέμπτος ο ΣΥΡΙΖΑ – «Ντέρμπι» Ανδρουλάκη και Δούκα στο ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / Δημοσκόπηση MRB: Προηγείται σταθερά η ΝΔ, πέμπτος ο ΣΥΡΙΖΑ – «Ντέρμπι» Ανδρουλάκη και Δούκα στο ΠΑΣΟΚ

Η δημοσκόπηση δείχνει ότι η Νέα Δημοκρατία διατηρεί τη θέση της, ενώ το ΠΑΣΟΚ κερδίζει έδαφος, με την εσωκομματική μάχη για την ηγεσία να παραμένει αμφίρροπη
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
το ενδιαφερον ειναι οτι καθε φορα διαρρεουν οτι ολα πανε καλα και ειναι κοντα σε συμφωνια. Αν δεν γινει κατι μεσα στις επομενες μερες και καθυστερησει περισσοτερο αμφιβαλλω αν θα υπαρχουν λεφτα για μισθους/συνταξεις το καλοκαιρι.
εξι χρονια τωρα καθε καλοκαιρι δεν θα υπαρχουν λεφτα για να πληρωθουν μισθοι και συνταξεις,ημαρτον ρε φιλε πια αηδια καταντησε αυτο το παραμυθι