Το top-5 της εβδομάδας: ''Ανυπότακτες Επιθυμίες''

Facebook Twitter
1

Από τον Γιάννη Σαββόπουλο

1. “Η αυτοαποκαλούμενη οργάνωση “Ανυπότακτες Επιθυμίες” ανέλαβε την ευθύνη της αποστολής φακέλου-βόμβας στην Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέων, η οποία στεγάζεται στο Πρωτοδικείο Αθηνών, στις εγκαταστάσεις της πρώην Σχολής Ευελπίδων” διαβάζω στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ.

Με τέτοιο όνομα τρομοκρατικής οργάνωσης είναι να απορείς που δεν βρέθηκε ένα μέλος της να στείλει το φάκελο-βόμβα στα κεντρικά της.

2. “Όταν μια τραπεζικός υπάλληλος -λόγω επώνυμου- γίνεται αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Αμυνας, γιατί ένας οδοντογιατρός-και δη σύζυγος- δεν μπορεί να γίνει διευθυντής του γραφείου της;” Η Άννα Παναγιωταρέα  προβληματίζεται για το διορισμό του συζύγου της Φώφης Γεννηματά στο Υπουργείο Άμυνας.

Εύστοχο το ερώτημα που θέτει η δημοσιογράφος που θα διοριζόταν στο ΔΣ του Εθνικού Θεάτρου από την κυβέρνηση Σαμαρά αν δεν ξεσηκώνονταν μέχρι και οι πέτρες στα ορεινά της Γκιώνας.  

3.“Η συνέντευξη θα γίνει σε μία άλλη ζωή”  είπε ο Αλέξης Τσίπρας στον δημοσιογράφο  Michael Martens της Frankfurter Allgemeine Zeitung (δεύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα της Γερμανίας). Όπως μας ενημερώνει η Αυγή ο δημοσιογράφος είχε ύφος ανθύπατου και- άκουσον άκουσον!- τόλμησε να θέσει στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ερωτήσεις που δεν του άρεσαν.

Ναι μιλάμε για τον ίδιο αρχηγό αξιωματικής αντιπολίτευσης που δεν έχει πρόβλημα να δίνει συνεντεύξεις στον Γιώργο Τράγκα και σε wannabe οπλαρχηγό πολιτευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

4. “Όσον αφορά στο χιούμορ με τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας, είναι χιούμορ. Χιούμορ που εκφράζεται πολλές φορές στην υπερβολή, αλλά χιούμορ. Το χιούμορ του μέσου Έλληνα! Σε αυτούς ανήκω και εγώ και με αυτόν τον τρόπο αντιδράμε στη σκληρή, σημερινή πραγματικότητα στην οποία μας έχουν επιβάλει να ζούμε” Ο Αντώνης Ρέμος εκδίδει επίσημη ανακοίνωση(sic) σχετικά με το θέμα που προέκυψε στο εστιατόριο-μπαρ-κλαμπ-καφέ-πολυχώρο διασκέδασης και ψυχαγωγίας (ελπίζω να μη ξέχασα τίποτα) Nammos.

Εγώ αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι αφού ο μέσος Έλληνας είναι σαν τον Αντώνη Ρέμο γιατί μας δανείζουν οι Ευρωπαίοι και δεν τους δανείζουμε εμείς;

5. “Ο Πάπας Φραγκίσκος θα κληρώσει(!) συγχωροχάρτια(!) μέσω twitter σύμφωνα με τα οποία θα μειώνεται ο χρόνος διαμονής του αμαρτωλού στο Καθαρτήριο(!)” μεταφράζω από την εφημερίδα Guardian. Η είδηση (χωρίς τα θαυμαστικά) ανακοινώθηκε στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Μέρας Νέων της Καθολικής Εκκλησίας.

Δεν πρόκειται να το σχολιάσω αυτό γιατί υπάρχει περίπτωση να μεσολαβήσουν ώστε να παραμείνω στο Καθαρτήριο μια αιωνιότητα και μία μέρα. Ικανούς τους έχω.  

--------------------

ΜΠΟΝΟΥΣ



Το πιο πετυχημένο σμίξιμο ενός μέσου Έλληνα με την ανώτερη τάξη.

 

 

 

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια