ΠΟΕΣΥ: 48ωρες απεργίες σε όλα τα ΜΜΕ

ΠΟΕΣΥ: 48ωρες απεργίες σε όλα τα ΜΜΕ Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
0

Με τη συμμετοχή των Προέδρων και των μελών όλων των Διοικητικών Συμβουλίων των Σωματείων της Ενημέρωσης, πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη που συγκάλεσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) για το Ασφαλιστικό.

Aμέσως μετά συνήλθε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΣΥ που αποφάσισε την έναρξη απεργιακών κινητοποιήσεων διαρκείας ως εξής:


• Την προκήρυξη 48ωρης απεργίας στα έντυπα (εφημερίδες, περιοδικά) και διαδικτυακά ΜΜΕ, καθώς και στη ΓΓΕΕ, ΓΓΜΕ, το ΑΠΕ-ΜΠΕ και τα γραφεία Τύπου, από τις 06.00 το πρωί της Πέμπτης 21/4/2016 μέχρι τις 06.00 το πρωί του Σαββάτου 23/4.


• Σε όλα τα ραδιοτηλεοπτικά ΜΜΕ του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, από τις 06.00 το πρωί της Παρασκευής 22/4 έως τις 06.00 το πρωί της Κυριακής 24/4.

Την προσεχή Παρασκευή 22 Απριλίου θα συνεδριάσει εκ νέου το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΣΥ για την κλιμάκωση του απεργιακού αγώνα τις επόμενες ημέρες.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Ελλάδα / Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Η υπεράσπιση προσπάθησε να αποδώσει την ευθύνη στον επικίνδυνο δρόμο και ζήτησε την υποβάθμιση της κατηγορίας σε πλημμέλημα, αλλά το δικαστήριο δεν το δέχθηκε
LIFO NEWSROOM