Αυλωνίτου (ΣΥΡΙΖΑ): Η Ελλάδα έσωσε το ΔΝΤ από την χρεοκοπία

Αυλωνίτου (ΣΥΡΙΖΑ): Η Ελλάδα έσωσε το ΔΝΤ από την χρεοκοπία Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
5

Την άποψη ότι η Ελλάδα έσωσε το ΔΝΤ, το οποίο «ήταν χρεοκοπημένο», εξέφρασε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου μιλώντας στο Mega, προσθέτοντας ότι «δεν έχει δώσει ούτε ένα ευρώ από το 2013».

Η κα. Αυλωνίτου υποστήριξε επίσης ότι το ΔΝΤ μαζί με τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε θέλουν να παρατείνουν το πρόγραμμα διάσωσης για τη χώρα μας.

Μιλώντας στο MEGA, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εκτίμησε ότι, «ο κ. Τσίπρας θα ζητήσει έκτακτη Σύνοδο Κορυφής. Υπάρχει μεγάλη διαφορά από το 2015» και πρόσθεσε, «τότε, πραγματικά ήμασταν μόνοι μας, αυτή τη στιγμή όμως έχουμε συμμάχους. Υπάρχουν συμμαχίες. Και με τη Γαλλία, και με την Ιταλία, και με την Πορτογαλία και με τον Γιούνκερ, ο κ. Ντάισελμπλουμ βγήκε και είπε ότι προχωράμε, άρα λοιπόν δεν είμαστε μόνοι μας αυτή τη φορά. Ας τα βρουν το ΔΝΤ με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς. Το πρόγραμμα προχωράει».

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

Πολιτική / Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

«Αναγκάζομαι να προσφύγω στη Δικαιοσύνη διότι παραδέχθηκε ότι άσκησε bullying εναντίον μου, αποδίδοντας τη συμπεριφορά του στην προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος» λέει η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM