Αdele: Ευχαριστώ το Θεό για την Μπιγιονσέ

Αdele: Ευχαριστώ το Θεό για την Μπιγιονσέ Facebook Twitter
1

Αποθεωτικά ήταν τα σχόλια της Adele για τη νέα δουλειά της Μπιγιονσέ «Lemonade». «Έχω μείνει άφωνη με το 'Lemonade'. Είναι το πιο εμπνευσμένο πρόσωπο που έχω λατρέψει ποτέ. Το ταλέντο, η ομορφιά, η χάρη και η εργατικότητά της είναι μοναδικά. Την εκτιμώ τόσο πολύ», είπε η βρετανίδα τραγουδίστρια για να προσθέσει σε σχόλιο της στο Instagram: «Ευχαριστώ τον θεό για την Μπιγιονσέ».

Η Adele εμφανίζεται μάλιστα να φιλά μια αφίσα της Μπιγιονσέ.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ταινία της Σοφίας Εξάρχου ανάμεσα στις 5 υποψήφιες για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX

Πολιτισμός / «Animal»: Υποψήφια για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX η ταινία της Σοφίας Εξάρχου

Η τρίτη ελληνική ταινία στην ιστορία που κερδίζει υποψηφιότητα για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX, που συνδιοργανώνουν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Κινηματογράφου.
LIFO NEWSROOM
Οι ανθρώπινες σχέσεις στο επίκεντρο του νέου προγράμματος της Στέγης

Πολιτισμός / Οι ανθρώπινες σχέσεις στο επίκεντρο του νέου προγράμματος της Στέγης

Ιζαμπέλ Ιπέρ, Ρομέο Καστελούτσι, Τιάγκο Ροντρίγκες, Μπενχαμίν Λαμπατούτ, Γιώργος Κουτλής, Μάριο Μπανούσι: Αυτά είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που συμμετέχουν στον εντυπωσιακό προγραμματισμό της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση για τη σεζόν 2024-25.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Τι θα δούμε στο Εθνικό Θέατρο την περίοδο 2024-25

Πολιτισμός / 17 νέες παραγωγές και 2 επαναλήψεις: Οι παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου για τη σεζόν 2024-25

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής Γιάννης Μόσχος παρουσίασε το νέο πρόγραμμα, ανακοινώνοντας παράλληλα πως δεν θα διεκδικήσει δεύτερη θητεία στο τιμόνι του Εθνικού Θεάτρου.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ

σχόλια

1 σχόλια
στην πρωτη φωτο η μπιγιονσε γονατιζει μπροστα στην αντελ,στην 2η τ' αναποδο,με την γονατισμενη βρετανη να κλαιει εμπροσθεν στο μεγαλειο της μπιγιονσε...ή να ζοριζεται στην προσπαθειά της να κρατησει τ' αερια της για να μην πουνε πως κλ@νει την εικονιζομενη ντιβα!