Το Παρίσι στέλνει πλοία και αεροσκάφη για να βοηθήσει στις έρευνες για τον εντοπισμό του αεροσκάφους της EgyptAir

Το Παρίσι στέλνει πλοία και αεροσκάφη για να βοηθήσει στις έρευνες για τον εντοπισμό του αεροσκάφους της EgyptAir Facebook Twitter
0

Η Γαλλία πρόκειται να στείλει πλοία και αεροσκάφη προκειμένου να βοηθήσουν στις έρευνες για τον εντοπισμό του αεροσκάφους της EgyptAir που έχει χαθεί από τα ραντάρ ενώ πραγματοποιούσε την πτήση από το Παρίσι στο Κάιρο, ανακοίνωσε σήμερα ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών Ζαν-Μαρκ Ερό.

«Πρέπει να καταβληθεί κάθε προσπάθεια για να βρεθεί το αεροπλάνο. Για τον λόγο αυτό είμαστε σε επαφή με τις αιγυπτιακές αρχές, έχουμε κινητοποιηθεί και είμαστε έτοιμοι να στείλουμε τα στρατιωτικά μας μέσα, αεροσκάφη και πλοία, για τον εντοπισμό του αεροπλάνου», είπε ο Ερό στους δημοσιογράφους μετά το υπουργικό συμβούλιο με τον πρόεδρο Ολάντ.

Ο υπουργός Μεταφορών Αλέν Βινταλίς πρόσθεσε ότι δεν υπήρχε φορτίο στο επιβατικό αεροσκάφος Airbus A320.

Το γαλλικό υπουργείο Εξωτερικών επιβεβαίωσε ότι στο αεροσκάφος επέβαιναν 15 Γάλλοι, μεταξύ των 66 επιβαινόντων. «Προφανώς, μπορούμε να φανταστούμε την αγωνία των οικογενειών των επιβαινόντων, μεταξύ αυτών και 15 Γάλλοι», δήλωσε ο Ερό.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

WSJ: Γιατί ο Τραμπ θα καταργήσει το υπουργείο Παιδείας

Διεθνή / WSJ: Γιατί ο Τραμπ ετοιμάζεται να καταργήσει το υπουργείο Παιδείας

Το υπουργείο εποπτεύει, μεταξύ άλλων, τα φοιτητικά δάνεια ύψους 1,6 τρισεκατομμυρίων δολαρίων που κατέχουν δεκάδες εκατομμύρια Αμερικανοί, οι οποίοι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να πληρώσουν το πανεπιστήμιο εξ ολοκλήρου
LIFO NEWSROOM
Πού είναι το Λεσότο, η χώρα που ο Τραμπ είπε ότι «κάνεις δεν έχει ακούσει ποτέ»

Διεθνή / Πού είναι το Λεσότο, η χώρα που ο Τραμπ είπε ότι «κάνεις δεν έχει ακούσει ποτέ»

Ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας δήλωσε προσβεβλημένος μετά τη δήλωση του Αμερικανού προέδρου για περικοπές των «8 εκατ. δολαρίων για τη στήριξη της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+ στο Λεσότο που κανείς δεν έχει ακουστά»
LIFO NEWSROOM