Οπισθοχώρηση: Ο Τσίπρας συγκάλεσε έκτακτο υπουργικό για το πάγωμα των ειδικών μισθολογίων - Ζητά να βρεθούν ισοδύναμα

Οπισθοχώρηση: Ο Τσίπρας συγκάλεσε έκτακτο υπουργικό για το πάγωμα των ειδικών μισθολογίων - Ζητά να βρεθούν ισοδύναμα Facebook Twitter
8

24 ώρες μετά την κατάθεση της τροπολογίας και ενώ σήμερα υπήρξαν οι πρώτες αντιδράσεις, πριν από λίγο το Μέγαρο Μαξίμου ανακοίνωσε ότι η κυβέρνηση θα βρει ισοδύναμα μέτρα για να μην γίνει το διετές "πάγωμα" στα ειδικά μισθολόγια.

Να καταθέσουν έως αύριο προτάσεις ισοδυνάμων μέτρων ανά υπουργείο, έναντι του "παγώματος" των αντίστοιχων ειδικών μισθολογίων, ζήτησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από τους υπουργούς, σε σύσκεψη που συγκάλεσε.

Στη σύσκεψη κλήθηκαν οι υπουργοί Εθνικής 'Αμυνας, Πάνος Καμμένος, Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος, Εμπορικής Ναυτιλίας, Θοδωρής Δρίτσας καθώς επίσης και οι αναπληρωτές υπουργοί Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας και Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Με την τροπολογία που κατατέθηκε χθες το βράδυ στη Βουλή αναστέλλεται κάθε μισθολογική ωρίμανση και προαγωγή των λειτουργών και υπαλλήλων που αμείβονται με ειδικά μισθολόγια (δικαστικοί λειτουργοί, στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, διπλωμάτες, ιατροί ΕΣΥ,κ.λπ.).

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ