Πώς ο Μπράντ Πιτ γίνεται ήρωας στα Κανάρια νησιά

Πώς ο Μπράντ Πιτ γίνεται ήρωας στα Κανάρια νησιά Facebook Twitter
0

Ήρωας έχει γίνει από τον τοπικό Τύπο στα Κανάρια ο Μπραντ Πίτ, ο οποίος βρίσκεται στα νησιά για τα γυρίσματα της ταινίας ' Allied ', με συμπρωταγωνίστρια την Μαριόν Κοτιγιάρ και σκηνοθέτη τον Ρόμπερτ Ζεμέκις.

Στη διάρκεια των γυρισμάτων μαζεύονται πολλοί οπαδοί του διάσημου σταρ, όμως την Κυριακή το βράδυ ήταν τόσο πολλοί ώστε κινδύνευσε η ζωή ενός μικρού κοριτσιού που στριμώχτηκε από το πλήθος.

Όπως γράφει η El Mundo, ο Πίτ αντελήφθη τι συνέβαινε και έτρεξε αμέσως στο σημείο τραβώντας το κορίτσι και σώζοντάς το από τα χειρότερα.

Το 11χρονο κορίτσι βρήκε παρηγοριά από το είδωλο του και στη συνέχεια εξετάστηκε από γιατρούς που διέγνωσαν ότι δεν είχε πάθει ζημιά.

Όπως είπε μετά στο Canarias7.es, ήταν μια από τις καλύτερες ημέρες της ζωής του, αφού ο ηθοποιός μόλις είδε ότι το παιδί ήταν εντάξει κάλεσε το ίδιο και τη μητέρα του να παρακολουθήσουν από κοντά τα γυρίσματα, ενώ ήταν εκείνος που τους πρότεινε να βγουν μαζί φωτογραφίες.  

«Ο  Μπραντ Πιτ μας έδειξε ότι είναι μια εξαιρετική προσωπικότητα , '' τόνισε η μητέρα της 11χρονης Claudia, Maria Dolores Hernandez.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ταινία της Σοφίας Εξάρχου ανάμεσα στις 5 υποψήφιες για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX

Πολιτισμός / «Animal»: Υποψήφια για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX η ταινία της Σοφίας Εξάρχου

Η τρίτη ελληνική ταινία στην ιστορία που κερδίζει υποψηφιότητα για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX, που συνδιοργανώνουν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Κινηματογράφου.
LIFO NEWSROOM
Οι ανθρώπινες σχέσεις στο επίκεντρο του νέου προγράμματος της Στέγης

Πολιτισμός / Οι ανθρώπινες σχέσεις στο επίκεντρο του νέου προγράμματος της Στέγης

Ιζαμπέλ Ιπέρ, Ρομέο Καστελούτσι, Τιάγκο Ροντρίγκες, Μπενχαμίν Λαμπατούτ, Γιώργος Κουτλής, Μάριο Μπανούσι: Αυτά είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που συμμετέχουν στον εντυπωσιακό προγραμματισμό της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση για τη σεζόν 2024-25.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Τι θα δούμε στο Εθνικό Θέατρο την περίοδο 2024-25

Πολιτισμός / 17 νέες παραγωγές και 2 επαναλήψεις: Οι παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου για τη σεζόν 2024-25

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής Γιάννης Μόσχος παρουσίασε το νέο πρόγραμμα, ανακοινώνοντας παράλληλα πως δεν θα διεκδικήσει δεύτερη θητεία στο τιμόνι του Εθνικού Θεάτρου.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ