Προβάδισμα τίτλου με την υπογραφή Σπανούλη ξανά ο Ολυμπιακός

Προβάδισμα τίτλου με την υπογραφή Σπανούλη ξανά ο Ολυμπιακός Facebook Twitter
0


Ο Βασίλης Σπανούλης πέτυχε τους 11 από τους 22 πόντους του στα τελευταία λεπτά στο ΣΕΦ δίνοντας προβάδισμα 2-1 στον Ολυμπιακό στη σειρά των τελικών με τον Παναθηναϊκό.

Αμέσως πριν ο Ιωάννης Παπαπέτρου με 5 διαδοχικούς πόντους (κάρφωμα και τρίποντο) είχε δώσει το έναυσμα για αντεπίθεση με τους «πράσινους» στο +7 (59-66), 5 λεπτά πριν τη λήξη. Ουσιαστικά έκανε σερί 12-0 μετατρέποντας το -7 σε +5 (71-66'). Ήταν το σημείο που "τελείωσε" το παιχνίδι, αφού -μέσα σε όλα- ο Παναθηναϊκός είχε 0/4 βολές!Ο MVP θα ήταν πάντως ο Ματ Λοτσέσκι (16π., 3/4 τρίποντα και 5 ριμπάουντ) αν δεν του... έκλεβε τη δόξα στο τέλος, ο αρχηγός της ομάδας του Πειραιά. Ο Παναθηναϊκός ξέφυγε και με +8 (11-19) και για 35 λεπτά αξίωνε ένα δεύτερο ?break? μέσα στο ΣΕΦ μέσα σε λίγες ημέρες. Ο Τζέιμς Φελντέιν πέτυχε 17 πόντους, ενώ 15 είχε ο Καλάθης που κάθισε στον πάγκο με 5 φάουλ προς το τέλος. Υποτροπή υπέστη στον τραυματισμό του στο πέλμα ο Γιώργος Πρίντεζης (υποφέρει από πελματιαία απονευρωσίτιδα και θα υποβληθεί σε μαγνητική) και ζήτησε να καθίσει στον πάγκο 6 λεπτά πριν την ολοκλήρωση του ντέρμπι «αιωνίων».

Τα δεκάλεπτα: 17-21, 41-44, 57-62, 77-72

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM