Νέα αφιξη στη Μαρίνα του Φλοίσβου! Στο Napolitivo θα ζήσει κανείς την εμπειρία της Ιταλικής κουλτούρας και θα γνωρίσει την Αυθεντική Pizza Napoletana.
Οι Pizzaiolos του Napolitivo εκπαιδεύτηκαν, σε Ελλάδα και Ιταλία, από Ιταλούς maestros ώστε να ετοιμάζουν καθημερινά την αυθεντική Ναπολιτάνικη Πίτσα, ενώ οι επιβλητικοί κόκκινοι χειροποίητοι ξυλόφουρνοι που ξεχωρίζουν στο χώρο, φτιάχτηκαν στη Νάπολη με τούβλα από το Βεζούβιο.
Η Ναπολιτάνικη πίτσα, η πιο διάσημη στον κόσμο, απαιτεί μαγειρική τέχνη, πρώτες ύλες από την περιοχή της Καμπανίας και έναν δεξιοτέχνη Pizzaiolo. Είναι μαλακιά και λεπτή στο εσωτερικό της ενώ είναι αφράτη στην κρούστα της, δημιουργώντας αυτό που οι Ναπολιτάνοι αποκαλούν "cornicione". Οι Ναπολιτάνοι εξηγούν πως η αυθεντική πίτσα πρέπει να είναι μαλακή, ευλύγιστη και να μπορεί να διπλωθεί εύκολα.
Με αγάπη για την Ναπολιτάνικη κουλτούρα, δημιουργήθηκε ένας χώρος που παντρεύει το μοντέρνο industrial χαρακτήρα με παραδοσιακά Ιταλικά στοιχεία στον οποίο θα απολαύσετε αγαπημένες ιταλικές εμπειρίες.
Το ζυμάρι ανοίγεται κάθε μέρα στο κατάστημα και αποτελείται αποκλειστικά από νερό, αλεύρι 00, μαγιά, αλάτι και πάθος. Δεν περιέχει λάδι, ζάχαρη, ή συντηρητικά. Στη συνέχεια οι Pizzaiolos το αφήνουν να ωριμάσει 12 – 24 ώρες σε προφυλαγμένο περιβάλλον πριν ψηθεί στους παραδοσιακούς ξυλόφουρνους.
Στο Napolitivo, θα απολαύσετε την αυθεντική συνταγή της πίτσας, η οποία δεν σερβίρεται ποτέ κομμένη, τρώγεται με μαχαίρι και πηρούνι ή διπλώνεται στα δύο, ενώ είναι πολύ ελαφριά και τόσο γευστική που δε θέλεις να τη μοιραστείς.
Με αγάπη για την Ναπολιτάνικη κουλτούρα, δημιουργήθηκε ένας χώρος που παντρεύει το μοντέρνο industrial χαρακτήρα με παραδοσιακά Ιταλικά στοιχεία στον οποίο θα απολαύσετε αγαπημένες ιταλικές εμπειρίες: espresso, φρέσκο gelato, λαχταριστά antipasti, μοναδικά Ιταλικά κρασιά και την απόλυτη Ναπολιτάνικη πίτσα.
σχόλια