Σοκ στην Αυστραλία, όπου η αποκαλύφθηκε η σεξουαλική κακοποίηση ενός βρέφους 10 μηνών από τον πατέρα της και τον εραστή του επί τρεις ολόκληρες ώρες, ενώ η μητέρα έλειπε από το σπίτι σε ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο.
![Aυστραλία: Πατέρας βίαζε τη 10 μηνών κόρη του επί τρεις ώρες μαζί με τον εραστή του](/sites/default/files/styles/main/public/articles/2021-03-13/andrew.jpg?itok=4WvbMrq4)
![Aυστραλία: Πατέρας βίαζε τη 10 μηνών κόρη του επί τρεις ώρες μαζί με τον εραστή του](/sites/default/files/styles/main/public/articles/2021-03-13/austra_0.jpg?itok=5p3GLf26)
Μάλιστα ο ένας από τους δύο άνδρες φέρεται να καυχιόταν για το βιασμό του βρέφους μέσω Skype σε έναν φίλο του. Η αστυνομία στη Μελβούρνη ανέφερε ότι ο συγκεκριμένος 50χρονος που εμφανίζεται ως εραστής του πατέρα του παιδιού, παραπονιόταν σε συνομιλία με φίλο του ότι δεν πρόλαβε να κάνει όσα ήθελε, γιατί επέστρεψε εν τω μεταξύ η μητέρα. «Η αιμομιξία με ανάβει πολύ», έλεγε σύμφωνα με την Sydney Morning Herald.
Οι δράστες τραβούσαν μάλιστα τις αποτρόπαιες πράξεις τους σε βίντεο με κινητό ενώ σε έφοδο που έκανε η αστυνομία στα σπίτια τους βρέθηκαν αρκετά terrabytes σε παιδοφιλικό υλικό.
![Aυστραλία: Πατέρας βίαζε τη 10 μηνών κόρη του επί τρεις ώρες μαζί με τον εραστή του](/sites/default/files/styles/main/public/articles/2021-03-13/austral.jpg?itok=5NjPT6Dz)
Οι δύο άνδρες αντιμετωπίζουν τώρα πολλαπλές κατηγορίες, ενώ δεν υπέβαλαν αίτηση για καταβολή εγγύησης ώστε να αποφυλακιστούν.