Συγκέντρωση της ΓΕΝΟΠ στο ξενοδοχείο όπου θα συνεδριάσουν οι μέτοχοι της ΔΕΗ

Συγκέντρωση της ΓΕΝΟΠ στο ξενοδοχείο όπου θα συνεδριάσουν οι μέτοχοι της ΔΕΗ Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
0

Την παρεμπόδιση της λήψης απόφασης για την απόσχιση του ΑΔΜΗΕ από τη ΔΕΗ φέρονται ότι θα επιχειρήσουν και σήμερα συνδικαλιστές-μέλη της ΓΕΝΟΠ που έχουν συγκεντρωθεί στο ξενοδοχείο όπου είναι προγραμματισμένο να συνεδριάσει η γενική συνελευση των μετόχων της ΔΕΗ. Oι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ πραγματοποιούν στάση εργασίας.

 

Η απόφαση επρόκειτο να ληφθεί στις 30 Ιουνίου όμως η διαδικασία αναβλήθηκε για σήμερα ύστερα από την παρέμβαση της ΓΕΝΟΠ, στελέχη της οποίας φώναξαν συνθήματα και ανήρτησαν πανό στο χώρο διεξαγωγής της συνέλευσης. Η πρόταση που καλούνται να εγκρίνουν οι μέτοχοι της ΔΕΗ προβλέπει ότι το 51% των μετοχών του ΑΔΜΗΕ θα ελέγχεται από το Δημόσιο, ενώ το υπόλοιπο 49% θα διατεθεί σε στρατηγικό και άλλους επενδυτές.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη άνδρας που είχε κρύψει 1,6 κιλό κοκαΐνης σε «καβάτζα»

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη άνδρας που είχε κρύψει 1,6 κιλό κοκαΐνης σε «καβάτζα»

Στο διαμέρισμα που χρησιμοποιούσε ως «καβάτζα» εντοπίστηκαν περισσότερα από 1,6 κιλά κοκαΐνης, ενώ στις έρευνες συμμετείχε και ο αστυνομικός σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών «Vector»
LIFO NEWSROOM