ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ: Διλήμματα με τους Singapore Sling στο An Club

ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ: Διλήμματα με τους Singapore Sling στο An Club Facebook Twitter
0

 

Ο Lou Weed την Πέμπτη  3 Οκτωβρίου πήγε στην πρώτη του συναυλία. Ήταν στο An και έπαιζαν οι Singapore Sling, ένα σχήμα από την πρωτεύουσα της Ισλανδίας, το Ρέικιαβικ.  Ένα σχήμα που έχει πάρει το όνομα του από την ταινία Ελληνικής παραγωγής, “Singapore Sling”. Παίζανε και οι My Drunken Haze, οι οποίοι είχαν την δύσκολη δουλειά να ζεστάνουν το κοινό μιας και έχει βάλει κρύο.

Όταν έφτασε στον An, τον καλωσόρισαν οι Arte Fiasco και δεν του έπιασαν τον κώλο και χάρηκε πολύ γι'αυτό. Σε ένα χαρτί στην πόρτα έλεγε ότι οι Singapore Sling έχασαν τον μπασίστα τους στο αεροπλάνο και ο Lou Weed στεναχωρήθηκε. Αλλά οι συναυλία έγινε κανονικά.

Την συναυλία άνοιξαν οι My Drunken Haze και του Lou Weed του άρεσαν πάρα πολύ. Ξεκίνησαν κάπως αγχωμένα, μιας και δεν είχαν έρθει όλοι ακόμα, αλλά μέσα σε 10 λεπτά το είχαν βρει και μας έβαλαν στο τριπάκι που χρειαζόταν με τις κιθάρες τους και την γκαραζοψυχεδελική πόπ τους.

Οι Singapore Sling ξεκίνησαν την εμφάνιση τους με τρία μέλη, κανονικά θα ήταν τέσσερα αλλά ο μπασίστας δεν ήρθε ποτέ. Αριστερά στη σκηνή ήταν ένας τύπος φτυστός ο Morissey και με το που ανέβηκε στη σκηνή άναψε το “χαρούμενο τσιγάρο” του και άρχισε να παίζει τα ρυθμικά μέρη της κιθάρας. Στην μέση ήταν ένας τύπος που φόραγε μαύρα γυαλιά ηλίου και έπαιζε κιθάρα. Ο Lou Weed δεν είδε πουθενά τον ήλιο αλλά σκέφτηκε ότι είναι κόλπο. Έπαιξαν διαφορετικά απ'ότι περίμενε το κοινό. Μέχρι και το 7ο κομμάτι είχαν βάλει ένα mp3 player με προηχογραφημένα ρυθμικά μέρη όπου ο πραγματικός ντράμερ έπαιζε μαράκες. Ο Lou Weed Θυμήθηκε τους Jesus and Mary Chain και χάρηκε πολύ. Όταν ο ντράμερ πήγε πίσω από τα drums όλα πήγαν πολύ καλύτερα και έτσι προχώρησε το υπόλοιπο live. Στο τέλος έπαιξαν και δύο κομμάτια με τον Ηarry των My Drunken Haze στο ρόλο του μπασίστα, δείχνοντας στον Lou Weed ότι έλειψε το μπάσο κατά την διάρκεια του σετ τους.

 

Του Lou Weed του αρέσουν τα διλήμματα και έθεσε μερικά στον κιθαρίστα των Singapore Sling, αυτόν που μοιάζει με τον Morrissey.

Lou: Θα ήθελες να ήσουν μια αφίσα στον τοίχο της γειτονιάς σου διαφημίζοντας μια συναυλία ή ένα post στο facebook διαφημίζοντας την ίδια συναυλία;

Guitarist: Αφού σχεδιάζω και τις αφίσες του συγκροτήματος, θα πω πραγματική αφίσα.

Lou: Αυτί ή μάτι;

G: (μετά από λίγη σκέψη) Θα ήθελα να ήμουν ένα μάτι με αυτιά.

L: Εισιτήριο αεροπλάνου ή εισιτήριο τρένου;

G: Εισιτήριο αεροπλάνου.

L: Καρέκλα ή κρεββάτι;

G: Κρεββάτι.

L: Μολύβι ή πένα κιθάρας;

G: Μολύβι.

L: Κλειδί ή κατσαβίδι;

G: Κλειδί.

Ο Lou Weed τον ευχαρίστησε και πήγε για ύπνο μιας και ήταν πολύ κουρασμένος.

Αρχείο
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Σωτήρης Ντάλης / «Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Ο αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και επικεφαλής της Μονάδας Έρευνας για την Ευρωπαϊκή και Διεθνή Πολιτική σχολιάζει τον αντίκτυπο της πανδημίας και της εκλογής Μπάιντεν στην Ευρώπη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Σωτήριος Σέρμπος / «Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Τι σηματοδοτεί η εποχή Μπάιντεν και τι αφήνει πίσω του ο απερχόμενος Πρόεδρος; Απαντά στη LiFO ο Σωτήριος Σέρμπος, αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής στο Δημοκρίτειο Παν/μιο Θράκης και Ερευνητής στο ΕΛΙΑΜΕΠ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ελλάδα / Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ο καθηγητής Παιδιατρικής και Επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια και μέλος της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων του υπουργείου Υγείας μιλά για τα τελευταία δεδομένα της πανδημίας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ο γυμνός βασιλιάς, το Καπιτώλιο και η επόμενη μέρα

Νικόλας Σεβαστάκης / Ο γυμνός βασιλιάς, το Καπιτώλιο και η επόμενη μέρα

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι ένας Γουίλι Σταρκ της εποχής μας. Υπάρχει κάτι σημαντικό που χωρίζει τη λαϊκιστική φαντασία των χρόνων του Μεσοπολέμου –όπως την αναπλάθει το μυθιστόρημα του Γουόρεν– από τα πλήθη που είδαμε να βγαίνουν από τα μεσαιωνικά σπήλαια των social media για να ορμήσουν προς το Καπιτώλιο.
ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΕΒΑΣΤΑΚΗΣ
Ευάγγελος Μανωλόπουλος: «Να μάθουμε να ζούμε με τις μάσκες, γιατί θα αργήσουμε να τις βγάλουμε»

Ελλάδα / Ευάγγελος Μανωλόπουλος: «Να μάθουμε να ζούμε με τις μάσκες, γιατί θα αργήσουμε να τις βγάλουμε»

Ο καθηγητής Φαρμακολογίας, Φαρμακογονιδιωματικής και Ιατρικής Ακριβείας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Φαρμακολογίας, Ευάγγελος Μανωλόπουλος, μιλά στη LiFO για τα εμβόλια και τις φαρμακευτικές αγωγές που εξετάζονται. Απαντά για το δεύτερο κύμα της πανδημίας, εξηγεί ποια είναι η αλήθεια για τις ΜΕΘ, πότε θα αποχωριστούμε τις μάσκες αλλά και πότε προβλέπεται η επάνοδος στην κανονικότητα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Γιατί η ασφάλεια του εμβολίου είναι υψηλού βαθμού; Ο καθηγητής της Οξφόρδης Πέτρος Λιγοξυγκάκης εξηγεί

Τech & Science / Γιατί η ασφάλεια του εμβολίου είναι υψηλού βαθμού; Ο καθηγητής της Οξφόρδης Πέτρος Λιγοξυγκάκης εξηγεί

Τι θα σημάνει η γενική χρήση των εμβολίων; Θα εφαρμοστούν νέοι κανόνες σχετικά με τον εμβολιασμό; Πότε προσδιορίζεται η έναρξή του; Και τι γίνεται με τους αρνητές;
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Η ενδοχώρα της άρνησης και το εμβόλιο

Νικόλας Σεβαστάκης / Η ενδοχώρα της άρνησης και το εμβόλιο

Η όποια στρατηγική για τον εμβολιασμό χρειάζεται να είναι σκληρή με τον νεοφασισμό των fake news και της ωμής παραπλάνησης. Την ίδια στιγμή, όμως, πρέπει να εντάξει τις ανησυχίες, τις αντιρρήσεις και τις δεύτερες σκέψεις πολλών ανθρώπων.
ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΕΒΑΣΤΑΚΗΣ
Ευάγγελος Καϊμακάμης: «Έχουν πεθάνει πολλοί σαραντάρηδες στα χέρια μας χωρίς προβλήματα υγείας»

Ελλάδα / Ευάγγελος Καϊμακάμης: «Έχουν πεθάνει πολλοί σαραντάρηδες στα χέρια μας χωρίς προβλήματα υγείας»

Ο πνευμονολόγος-εντατικολόγος στο νοσοκομείο Παπανικολάου μιλά για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στις ΜΕΘ και τις μελλοντικές ανησυχίες του σχετικά με την πανδημία.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: «Ακόμη κι αν είχαμε 10.000 κλίνες ΜΕΘ, αν γέμιζαν όλες, θα θρηνούσαμε 4.000 θανάτους»

Ελλάδα / Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: «Ακόμη κι αν είχαμε 10.000 κλίνες ΜΕΘ, αν γέμιζαν όλες, θα θρηνούσαμε 4.000 θανάτους»

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας-Εντατικής Θεραπείας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών σχολιάζει όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ