Αυτοί οι δύο τύποι πήγαν απ' την Πάτρα στο Πήλιο με ποδήλατα

3

Ένα τρελό δίδυμο είχε μια τρελή ιδέα. Τη Μεγάλη Εβδομάδα του 2016, ο Ανδρέας ξεκίνησε με το ποδήλατό του να πάει από την Πάτρα στην Αθήνα για να συναντήσει τον Γιάννη (αυτόν που φοράει μπλε) με σκοπό να φτάσουν πριν την Ανάσταση, τα μεσάνυχτα του Μεγάλου Σαββάτου με Κυριακή του Πάσχα. Υπήρξαν ανησυχίες και αμφιβολίες απ' το φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον. 

Αυτοί όμως επέμειναν, και τράβηξαν όσα έζησαν σε βίντεο (δείτε το πάνω). 

Λένε οι ίδιοι στο LIFO.gr: «Είπαμε να δώσουμε επιπλέον αξία στην Εβδομάδα των Παθών (συμβολικά πάντα) και να το διασκεδάσουμε. Δεν είμαστε επαγγελματίες, ούτε καν αθλητές. Την τρέλα που χρειάζεται να ξανανακαλύψουμε όλοι ενεργοποιήσαμε απλώς, και την αγάπη για τη φύση και το άγνωστο. Αυτό που αρκούσε ήταν μία σκέψη, μια απόφαση...»

«Είχαμε δυο ποδήλατα, μία σκηνή, ένα μουσικό όργανο, σεβασμό στη φύση, αναζήτηση της περιπέτειας, τρέλα και αυθορμητισμό όπως μόνο τα μικρά παιδιά ξέρουν» προσθέτουν. «Ανακαλύψαμε ότι τελικά, κάποιος σε περιμένει, όπου κι αν πας...»

 

Μουσική επένδυση:

1) Joan Retamero & Rockin' Beats - Saturn Rings (Artfaq Remix)
2) D-Nox & Beckers – Serenade
3) Hilight Tribe - Free Tibet (Vini Vici Remix)
4) Διονύσης Σαββοπουλος - Σου μιλώ και κοκκινιζεις
5) Queen - We Are The Champions

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

3 σχόλια
Μπράβο στα παιδιά, πάντα να είναι ωραίοι. Θλίβομαι όμως επειδή σαν κοινωνία έχουμε ξεφτίσει τόσο πολύ, που μια τέτοια ενέργεια αποτελεί είδηση.Κανονικά, το να κάνεις μια (οποιαδήποτε) διαδρομή με ποδήλατα [*],σκηνές και καλή παρέα/μουσική θα έπρεπε να είναι αυτονόητο. Μια μη-είδηση. Η χώρα μας είναι πανέμορφη και το κλίμα εξαιρετικό.Αντί να πάρουμε μια καλή παρέα και να εξερευνήσουμε την χώρα μας, κολλάμε σε μια ξαπλώστρα (οι μισοί), παίζουμε ρακέτες (οι άλλοι μισοί) και ανεβάζουμε πενήντα εκατομμύρια *ιδιες* φωτογραφίες από τις γαμάτες διακοπές μας στο ινστα.Ο καθένας είναι ελεύθερος εννοείται, να περάσει τις διακοπές του όπως γουστάρει. Ούτε θέλω ούτε μπορώ να επιβάλλω τον τρόπο διακοπών σε κανέναν.Αλλά η ομοιομορφία με ενοχλεί. Το καρμπόν δεν είναι όμορφο στα μάτια μου. Όταν 99.999 άτομα βγάζουν σελφι στις ξαπλώστρες και 2 άτομα κάνουν ποδήλατο, κάτι δεν πάει καλά στην κοινωνία (πιστεύω).[*] ποδήλατα, τα ποδαράκια σου, πατίνια, άλογα, πλοία, τραίνα, αερόστατα