Η Σιμόν Μπάιλς θα είναι σημαιοφόρος των ΗΠΑ στην Τελετή Λήξης

Η Σιμόν Μπάιλς θα είναι σημαιοφόρος των ΗΠΑ στην Τελετή Λήξης Facebook Twitter
(Ezra Shaw/Getty Images Sport/Getty Images)
0

Το νέο «αστέρι» της ενόργανης γυμναστικής, η 19χρονη Σιμόν Μπάιλς, επελέγη ως σημαιοφόρος των ΗΠΑ, στην Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο Ντε Τζανέϊρο, που θα διεξαχθεί τα ξημερώματα της Δευτέρας (02:30 ώρα Ελλάδας) στο «Μαρακανά».

Η γυμνάστρια από το Τέξας, που εντυπωσίασε όσους δεν την γνώριζαν και ικανοποίησε απόλυτα αυτούς που ήξεραν τις δυνατότητες της, κατέκτησε -στην πρώτη της συμμετοχή στην κορυφαία διοργάνωση- πέντε Ολυμπιακά μετάλλια, εκ των οποίων τέσσερα χρυσά κι ένα χάλκινο.

Η Ολυμπιακή Επιτροπή των ΗΠΑ, ανακοίνωσε πως η Μπάϊλς «επελέγη κατόπιν σχετικής ψηφοφορίας στην οποία έλαβαν μέρος τα μέλη της ομάδας», γεγονός που προσδίδει ακόμη μεγαλύτερη τιμή στην νεαρή Ολυμπιονίκη.

Υπενθυμίζεται, ότι στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, σημαιοφόρος των ΗΠΑ, ήταν ο θρύλος της κολύμβησης, Μάικλ Φελπς, με τα 28 Ολυμπιακά μετάλλια, από τα οποία τα 23 είναι χρυσά.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM