Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε στη «Ζούγκλα» του Καλαί (videos)

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε στη «Ζούγκλα» του Καλαί (videos) Facebook Twitter
0

Τεράστια πυρκαγιά ξέσπασε στην «Ζούγκλα» του Καλαί, την ώρα που η γαλλική κυβέρνηση συνεχίζει τις προσπάθειες για την εκκένωση του στρατοπέδου.

Σύμφωνα με το rt.com, την πυρκαγιά που ξέσπασε το βράδυ φέρεται να έβαλαν μετανάστες που αντιτίθενται στην κατεδάφιση του στρατοπέδου.

Στη «Ζούγκλα» ακούγονται και εκρήξεις, προφανώς από δεξαμενές φυσικού αερίου. Σύμφωνα με δημοσιογράφο του δικτύου η πυρκαγιά έχει πλέον σβήσει, όμως το χάος στο στρατόπεδο παραμένει. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για πιθανές απώλειες.

Πολλοί μετανάστες και πρόσφυγες έχουν αντιδράσει στην προσπάθεια των γαλλικών αρχών να τους μετακινήσει από τη "Ζούγκλα", αρνούμενοι να επιβιβαστούν στα λεωφορεία. Ο πληθυσμός στο στρατόπεδο πριν από την "έξωση" υπολογιζόταν σε 8 χιλ. άτομα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

Διεθνή / Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

«Με τον αριθμό των επισκεπτών να αυξάνεται στα ύψη σε κορυφαίους προορισμούς όπως η Βαρκελώνη και η Βενετία, οι ντόπιοι το λένε δυνατά και καθαρά: Αρκετά», γράφει η αμερικανική εφημερίδα - Τι επισημαίνει για την περίπτωση της Ελλάδας
LIFO NEWSROOM
Γαλλία: 99χρονη έγινε σταρ στο TikTok  με την βοήθεια της 21χρονης δισεγγονής της

Διεθνή / Γαλλία: 99χρονη έγινε σταρ στο TikTok  με την βοήθεια της 21χρονης δισεγγονής της

Επί δύο χρόνια οι δύο γυναίκες μοιράζονται τις περιπέτειές τους με 10 εκατομμύρια συνδρομητές - Το μήνυμα που θέλουν να στείλουν είναι η νέα γενιά να μην αφήνει μόνους τους ηλικιωμένους
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ