Τραγωδία σε πάρτι σε αποθήκη στην Καλιφόρνια - 9 νεκροί από πυρκαγιά

Τραγωδία σε πάρτι σε αποθήκη στην Καλιφόρνια - 9 νεκροί από πυρκαγιά Facebook Twitter
0

Εννέα άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους και τουλάχιστον 13 αγνοούνται ακόμη έπειτα από πυρκαγιά που ξέσπασε σε αποθήκη στην πόλη Όουκλαντ της Καλιφόρνια, όπως δήλωσε ο επικεφαλής της πυροσβεστικής υπηρεσίας στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Τραγωδία σε πάρτι σε αποθήκη στην Καλιφόρνια - 9 νεκροί από πυρκαγιά Facebook Twitter

Στην αποθήκη, η οποία χρησιμοποιούταν και ως κατοικία,  υπήρχαν πολλοί άνθρωποι καθώς σε εξέλιξη ήταν πάρτι. Η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής ήταν μεγάλη από την πρώτη στιγμή και όλη η περιοχή αποκλείστηκε ενώ εκφράζονται φόβοι πως ο αριθμός των θυμάτων θα αυξηθεί. Τα αίτια της πυρκαγιάς παραμένουν άγνωστα ενώ όπως μεταδίδεται, το κτίριο που βρίσκεται στη συνοικία Φρούτβεϊλ δεν διέθετε αυτόματο σύστημα πυρόσβεσης.


Προηγούμενες ανταποκρίσεις από τοπικά μέσα ανέφεραν ότι την ώρα του δυστυχήματος ενδεχομένως να βρίσκονταν 50 άνθρωποι στην αποθήκη.

Το Γαλλικό Πρακτορείο (AFP) κάνει λόγο για 15 αγνοούμενους, ενώ το Sputnik, επικαλούμενο τον τηλεοπτικό σταθμό KTVU για 25.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

Διεθνή / Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

«Με τον αριθμό των επισκεπτών να αυξάνεται στα ύψη σε κορυφαίους προορισμούς όπως η Βαρκελώνη και η Βενετία, οι ντόπιοι το λένε δυνατά και καθαρά: Αρκετά», γράφει η αμερικανική εφημερίδα - Τι επισημαίνει για την περίπτωση της Ελλάδας
LIFO NEWSROOM