Σίντι Κρόφορντ: Δεν χρειάζομαι τον καθένα να μου υποδεικνύει πως δεν δείχνω όπως όταν ήμουν 20 χρονών

Σίντι Κρόφορντ: Δεν χρειάζομαι τον καθένα να μου υποδεικνύει πως δεν δείχνω όπως όταν ήμουν 20 χρονών Facebook Twitter
0
Σίντι Κρόφορντ: Δεν χρειάζομαι τον καθένα να μου υποδεικνύει πως δεν δείχνω όπως όταν ήμουν 20 χρονών Facebook Twitter

Η Σίντι Κρόφορντ αποτελεί ένα από τα πιο επιδραστικά μοντέλα όλων των εποχών και συγκαταλέγεται ανάμεσα στα κυρίαρχα είδωλα ομορφιάς εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια. Με πρόσβαση σε ειδικούς, επαγγελματίες της ομορφιάς και καταπληκτικά γονίδια, δεν θα ήταν υπερβολή να πει κάποιος πως είναι σχεδόν αγέραστη. Ωστόσο, η ίδια αποκάλυψε πρόσφατα πως αυτός δεν είναι ο στόχος της και πως αυτό που θέλει μόνο είναι να δείχνει και να αισθάνεται καλά σήμερα, ανεξάρτητα από το τι λέει ο κόσμος για εκείνη στα social media.

«Δεν χρειάζομαι τον καθένα στο Instagram να επισημαίνει πως δεν δείχνω όπως ήμουν στα 20» λέει η 50χρονη σήμερα Σίντι, σε συνέντευξή της στο περιοδικό New Beauty. «Το ξέρω αυτό. Μερικές φορές όταν εκτίθεσαι δημοσίως, μπορεί να είναι σκληρό, κι εκεί είναι που πρέπει κάπως να το δουλέψεις αυτό με τον εαυτό σου» προσθέτει.

Προκειμένου να δείχνει όμορφη, λέει πως φροντίζει όχι μόνο το δέρμα της αλλά και την υγεία της συνολικά. Παραδέχεται όμως πως το να δείχνει δεκαετίες νεότερη δεν μπορεί αναγκαστικά να συμβεί, οπότε εστιάζει στο να δείχνει αψεγάδιαστη στα 50- κάτι, που όπως λέει, είναι πολύ πιο εύκολο.

Σίντι Κρόφορντ: Δεν χρειάζομαι τον καθένα να μου υποδεικνύει πως δεν δείχνω όπως όταν ήμουν 20 χρονών Facebook Twitter

«Ό,τι και να κάνω, δεν πρόκειται να δείχνω όπως όταν ήμουν 20 ή 30 ετών. Θέλω απλώς να δείχνω ωραία στα 50 μου. Αθλούμαι, τρώω υγιεινά και φροντίζω πολύ το δέρμα μου. Οι γυναίκες πιέζονται να καταφέρουν το ακατόρθωτο, δηλαδή να μην γεράσουν. Όλα όμως έγκεινται στο να δείχνεις υπέροχη σε όποια ηλικία κι αν είσαι, ασχέτως με τον αριθμό» σχολιάσει η ίδια. 

Όπως λέει, πλέον υπάρχουν αρκετά μυστικά ομορφιάς που ακολουθεί για αν περιποιείται τον εαυτό της αλλά όταν ήταν νέα δεν είχε ιδέα τι να κάνει για να είναι όμορφη. «Θυμάμαι μία από τις πρώτες μου δουλειές σαν μοντέλο, που έπρεπε να κάνω μόνη μου μαλλιά και μέικ απ. Τότε όχι μόνο δεν φορούσα μέικ απ και δεν ήξερα πώς να το βάλω, αλλά δεν είχα καν. Έπρεπε να πάω να αγοράσω ένα. Η δουλειά ήταν με την Iman και την Dianne deWitt και θυμάμαι καθόμουν στον καθρέφτη και παρακολουθούσα τι έκαναν οι άλλες, οι οποίες πραγματικά ζωγράφιζαν! Η φωτογραφία ήταν ξεκαρδιστική γιατί κυριολεκτικά έδειχνα σαν να ήμουν 12 χρονών» θυμάται.

* Με πληροφορίες από People

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ταινία της Σοφίας Εξάρχου ανάμεσα στις 5 υποψήφιες για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX

Πολιτισμός / «Animal»: Υποψήφια για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX η ταινία της Σοφίας Εξάρχου

Η τρίτη ελληνική ταινία στην ιστορία που κερδίζει υποψηφιότητα για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX, που συνδιοργανώνουν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Κινηματογράφου.
LIFO NEWSROOM
Οι ανθρώπινες σχέσεις στο επίκεντρο του νέου προγράμματος της Στέγης

Πολιτισμός / Οι ανθρώπινες σχέσεις στο επίκεντρο του νέου προγράμματος της Στέγης

Ιζαμπέλ Ιπέρ, Ρομέο Καστελούτσι, Τιάγκο Ροντρίγκες, Μπενχαμίν Λαμπατούτ, Γιώργος Κουτλής, Μάριο Μπανούσι: Αυτά είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που συμμετέχουν στον εντυπωσιακό προγραμματισμό της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση για τη σεζόν 2024-25.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Τι θα δούμε στο Εθνικό Θέατρο την περίοδο 2024-25

Πολιτισμός / 17 νέες παραγωγές και 2 επαναλήψεις: Οι παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου για τη σεζόν 2024-25

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής Γιάννης Μόσχος παρουσίασε το νέο πρόγραμμα, ανακοινώνοντας παράλληλα πως δεν θα διεκδικήσει δεύτερη θητεία στο τιμόνι του Εθνικού Θεάτρου.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ