13 meme και ατάκες για το «ελληνικό CSI» που φτιάχνει ο Μ. Σφακιανάκης

13 meme και ατάκες για το «ελληνικό CSI» που φτιάχνει ο Μ. Σφακιανάκης Facebook Twitter
0

Δεν γνωρίζω αν το όνομα τυχαία έχει αρχικά που θυμίζουν τρομερά τις σειρές CSI (που σημαίνει Crime Scene Investigation), πάντως δύο μέρες μετά την αποστράτευσή του, ο Μ. Σφακιανάκης ανακοίνωσε την ίδρυση του ελληνικού ινστιτούτου CSII (Cyber Security International Institute), που θα έχει ως κύριο στόχο την εκπαίδευση των χρηστών του διαδικτύου, την πρόληψη των κινδύνων και την ανάδειξη θεμάτων του κυβερνοχώρου.

Θα βασίζεται στα αμερικάνικα πρότυπα,όμως εκεί σταματούν οι ομοιότητες του CSII με το CSI - εξάλλου το δικό μας δεν θα λύνει μυστήρια κι ούτε θα ασχολείται με ιατροδικαστικά θέματα. 

Όμως αυτά τα αρχικά ξύπνησαν σε πολλούς την όρεξη για ένα ελληνικό CSI και την ελπίδα πως θα ζούσαν έστω και για λίγο στο σύμπαν της αστυνομικής περιπέτειας. Κάποιοι μάλιστα φαντάστηκαν πώς θα ήταν μια αστυνομική ομάδα τύπου CSI αν φτιαχνόταν από Έλληνες αστυνομικούς...

Να 13 απ' τα τουίτς του trending topic

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ