ΗΠΑ: H κυβέρνηση θα "συμμορφωθεί προς τις δικαστικές αποφάσεις"

ΗΠΑ: H κυβέρνηση θα "συμμορφωθεί προς τις δικαστικές αποφάσεις" Facebook Twitter
0

Το υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ ανακοίνωσε σήμερα ότι θα "συμμορφωθεί προς τις δικαστικές αποφάσεις" αλλά ότι εξακολουθεί να ισχύει η εκτελεστική δράση του διατάγματος του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για περιορισμούς στην είσοδο στη χώρα πολιτών από επτά μουσουλμανικές χώρες.

 

Η ανακοίνωση εκδόθηκε ώρες μετά την κατεπείγουσα εντολή ομοσπονδιακής δικαστού στη Νέα Υόρκη με την οποία αναστέλλεται προς το παρόν η απέλαση δεκάδων ταξιδιωτών και προσφύγων από τις χώρες αυτές που είχαν εγκλωβιστεί σε αμερικανικά αεροδρόμια.

 

"Τα πρόσωπα αυτά πέρασαν από αυστηρά μέτρα ασφαλείας και περνούν τη διαδικασία για την είσοδο στις ΗΠΑ, σύμφωνα με τους νόμους μας για τη μετανάστευση και τις δικαστικές αποφάσεις", αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπάρον Τραμπ: Πώς επικοινωνεί με τους συμφοιτητές του στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης

Διεθνή / Μπάρον Τραμπ: Πώς επικοινωνεί με τους συμφοιτητές του στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης

Ο 19χρονος γιος του προέδρου των ΗΠΑ δεν μπορεί να δώσει τον αριθμό του κινητού του, ενώ είναι συνεχώς περικυκλωμένος από πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας, γεγονός που δυσκολεύει την κοινωνικοποίησή του
LIFO NEWSROOM
«Μη δέχεσαι ποτέ το “όχι” ως απάντηση»: Αποτροπιασμός για το video game που βάζει τον παίκτη στη θέση του βιαστή

Διεθνή / «Μη δέχεσαι ποτέ το “όχι” ως απάντηση»: Αποτροπιασμός για το video game που βάζει τον παίκτη στη θέση του βιαστή

Το «No Mercy» δίνει στους παίκτες τον έλεγχο ενός χαρακτήρα που βιάζει, βασανίζει και σκοτώνει γυναίκες, ανάμεσά τους και συγγενικά πρόσωπα, παρουσιάζοντας τις ενέργειες αυτές ως «τιμωρία»
LIFO NEWSROOM