Υπουργείο Δικαιοσύνης: Δεν βρέθηκαν ναρκωτικά στις φυλακές Διαβατών

Υπουργείο Δικαιοσύνης: Δεν βρέθηκαν ναρκωτικά στις φυλακές Διαβατών Facebook Twitter
2

Ενδελεχής έρευνα πραγματοποιήθηκε χθες στις φυλακές Διαβατών Θεσσαλονίκης, κατόπιν δημοσιευμάτων που αναφέρονταν σε εισαγωγή ποσότητας ναρκωτικών ουσιών στο σωφρονιστικό κατάστημα.

Ειδικότερα, το υπουργείο Δικαιοσύνης σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι χθες πραγματοποιήθηκε έκτακτη κατεπείγουσα έρευνα στους χώρους του καταστήματος κράτησης Θεσσαλονίκης.

Η έρευνα διεξήχθη στο σύνολο των εγκαταστάσεων της φυλακής με την παρουσία εισαγγελέων, του διευθυντή και του αρχιφύλακα του καταστήματος Διαβατών και ολοκληρώθηκε σήμερα τα ξημερώματα της 14ης Φεβρουαρίου 2017.

Σύμφωνα με τη συνταχθείσα έκθεση, καταλήγει η ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης «δεν προέκυψε κανένα εύρημα».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μυστήριο με τον θάνατο 29χρονου λιμενικού στη Λέσβο – Κάνουν λόγο για δολοφονία οι γονείς του

Ελλάδα / Μυστήριο με τον θάνατο 29χρονου λιμενικού στη Λέσβο – Κάνουν λόγο για δολοφονία οι γονείς του

Η οικογένεια ισχυρίζεται ότι ο γιος τους έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, ενώ κάνουν λόγο και για προηγούμενες απειλές κατά της ζωής του και της συζύγου του
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια