Αντιδράσεις για το βίντεο με το μοντέλο που επέτρεψε σε ένα μικρό παιδί να της πιάσει το στήθος

Αντιδράσεις για το βίντεο με το μοντέλο που επέτρεψε σε ένα μικρό παιδί να της πιάσει το στήθος Facebook Twitter
2

Έντονες αντιδράσεις, ανάμεσά τους και κάποιες ακραίες, διχασμό και αρκετές αναφορές σε δημοσιεύματα έχει πυροδοτήσει τις τελευταίες ημέρες το βίντεο που δείχνει ένα νεαρό μοντέλο να επιτρέπει σε ένα μικρό παιδί να της πιάνει επανειλημμένα το στήθος, βάζοντας το χέρι του μέσα από την μπλούζα της.

Η Tillie Medland από το Τορόντο του Καναδά δημοσίευσε το βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram με εντελώς αθώες προθέσεις, σημειώνοντας μόνο ως λεζάντα «Oh Jetty», όπως ονομάζεται το αγόρι. Το βίντεο μετρά αυτή τη στιγμή δεκάδες χιλιάδες προβολές και παρά πολλά σχόλια. 

@elenazavet @mishazprime @maxim1111 @barstoolsports Ohh Jetty ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tillie Medland (@tilliemedland) στις

Το αμφιλεγόμενο και κάπως αμήχανο βίντεο έχει διχάσει τους χρήστες στο ίντερνετ, με τους μισούς να το χαρακτηρίζουν «άρρωστο» και «ανώμαλο», λέγοντας πως οι γονείς του παιδιού θα έπρεπε μέχρι και να μπουν φυλακή που επέτρεψαν να συμβεί όλο αυτό, και άλλους να υπερασπίζονται την κίνηση ως πλέον αθώα αφού προέρχεται από ένα παιδί 2 ετών που αναμφίβολα δεν έχει πονηρές σκέψεις.

Πάρα πολλοί χρήστες την κατηγορούν ευθέως για τον τρόπο που διαχειρίστηκε την αυθόρμητη κίνηση του παιδιού, σχολιάζοντας πως είναι «αηδιαστικό» το ότι δεν τον σταμάτησε. «Αν αυτό ήταν ένα κορίτσι που χούφτωνε έναν άντρα θα είχε γίνει πρώτο θέμα στις ειδήσεις. Είσαι διεστραμμένη», «Αν ήταν άντρας όλος ο κόσμος θα τον χαρακτήριζε παιδόφιλο και γουρούνι που επέτρεψε σε ένα παιδί να τον αγγίξει έτσι», «Χρειάζεται βοήθεια όποιος επιτρέπει να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Είναι πολύ ενοχλητικό. Πρέπει να κλείσουν μέσα και την κοπέλα και τους ανεύθυνους γονείς του παιδιού», ήταν μερικά από τα οργισμένα σχόλια των χρηστών κάτω από την ανάρτησή της.

Άλλοι πάλι υπερασπίστηκαν την 20χρονη κοπέλα, λέγοντας πως πρόκειται για μια αθώα κίνηση που δεν κρύβει τίποτα βρώμικο πίσω της. «Πρακτικά αυτό που κάνει είναι να πειράζει το πιάτο του. Όσοι βλέπουν ο, τιδήποτε σεξουαλικό είναι άρρωστοι και χρειάζονται ψυχολόγο», «Από εκεί ταϊζόταν το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του και μόνο αυτό είναι για εκείνον το στήθος», λένε από την δική τους πλευρά, δηλώνοντας σοκαρισμένοι από το σάλο και τις αντιδράσεις.

Αντιδράσεις για το βίντεο με το μοντέλο που επέτρεψε σε ένα μικρό παιδί να της πιάσει το στήθος Facebook Twitter
Αντιδράσεις για το βίντεο με το μοντέλο που επέτρεψε σε ένα μικρό παιδί να της πιάσει το στήθος Facebook Twitter
Αντιδράσεις για το βίντεο με το μοντέλο που επέτρεψε σε ένα μικρό παιδί να της πιάσει το στήθος Facebook Twitter

Δυστυχώς, πολλοί από τους σχολιαστές έβγαλαν εύκολα συμπεράσματα σχετικά με την σχέση που έχει η Tillie με το μικρό αγόρι. Όπως εξηγεί η ίδια, ο 2 ετών Jetson είναι ανιψιός του συντρόφου της και το βίντεο τράβηξε η μητέρα του, που διασκέδασε αρκετά με την αντίδραση του γιου της. «Κρατούσα τον Jetson. Στην αρχή, ενώ καθόμασταν στην καρέκλα, άρχισε να μου τραβά το μπλουζάκι. Όλοι το βρήκαμε αστείο και η μητέρα του, η Elena, πήρε το κινητό για να τραβήξει βίντεο. Τότε ο Jetson αποφάσισε να βάλει το χέρι του μέσα από την μπλούζα και μου άρπαξε το στήθος. Όταν είδε πως όλοι γελούσαμε, του φάνηκε πολύ αστείο και του άρεσε που του δίναμε τόση προσοχή, οπότε κι αυτός ενθουσιάστηκε ακόμη περισσότερο και συνέχισε βλέποντάς μας να αντιδρούμε έτσι. Εγώ δεν μπορούσα να το πιστέψω. Δεν ήμουν πολύ σίγουρη πώς να αντιδράσω, ο Jetty ήταν αναιδής αλλά ταυτόχρονα τόσο αξιαγάπητος», λέει η Tillie.

Όσο για τις αντιδράσεις και τα οργισμένα σχόλια, η ίδια απαντά: «Υπήρξαν αρκετοί άνθρωποι με μηδενική αίσθηση του χιούμορ, που το πήραν πολύ σοβαρά και έλεγαν πως είμαι φρικτή και πως διδάσκουμε στο παιδί πώς να γίνει κάτι σαν σεξουαλικό τέρας. Ελάτε βρε παιδιά, είναι μόλις 2 ετών! Κατά τη γνώμη μου, το βίντεο είναι ξεκαρδιστικό και συγκινητικό και δεν πρέπει να το δεις τόσο σοβαρά». 

Με πληροφορίες από Unilad 

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

It's Viral / Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

Κατά τη διάρκεια της πρώτης κοινής τους εμφάνισης μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους, το πρώην ζευγάρι φέρεται να μην «μπορούσαν να κρατήσουν τα χέρια τους μακριά ο ένας από τον άλλον».
LIFO NEWSROOM