Θεσσαλονίκη: Το Χαμόγελο του Παιδιού προσφέρει δωρεάν ιατρικούς και οδοντιατρικούς ελέγχους σε παιδιά

Θεσσαλονίκη: Το Χαμόγελο του Παιδιού προσφέρει δωρεάν ιατρικούς και οδοντιατρικούς ελέγχους σε παιδιά Facebook Twitter
Κινητό πολυϊατρείο Ιπποκράτης Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
0

Δωρεάν προληπτικούς οδοντιατρικούς ελέγχους θα παρέχουν γιατροί από "Το Χαμόγελο του Παιδιού", μέσω του κινητού πολυϊατρείου "Ιπποκράτης", από αύριο, Τετάρτη, μέχρι τις 29 Μαΐου, σε παιδιά στην Περαία του δήμου Θερµαϊκού Θεσσαλονίκης.

Η δράση Προληπτικής Ιατρικής υλοποιείται από "Το Χαμόγελο του Παιδιού", σε συνεργασία µε τον Ιατρικό και τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα του δήμου Θερµαϊκού.

To «Χαμόγελο του Παιδιού» συνεργάζεται με τον Ιατρικό και Οδοντιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης και προσφέρει δωρεάν προληπτικούς ιατρικούς / οδοντιατρικούς ελέγχους σε παιδιά, μέσο ενός κινητού πολυϊατρείου με το όνομα «Ιπποκράτης».

Το πολυϊατρείο θα βρίσκεται στην Περαία του δήμου Θερµαϊκού Θεσσαλονίκης και θα διαρκέσουν από τις 26 Απριλίου ως τις 29 Μαΐου


Το κινητό πολυϊατρείο "Ιπποκράτης", το οποίο αποτελείται από τέσσερα αυτόνομα ιατρεία, πλήρως εξοπλισμένα, θα βρίσκεται στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής Περαίας, µε ώρες λειτουργίας από τις 08.30 το πρωί έως τις 4.30 μετά το μεσημέρι.


Σημειώνεται ότι από το 2002 έως και σήμερα, τον "Ιπποκράτη" και τις δύο κινητές ιατρικές μονάδες του οργανισμού, έχουν επισκεφθεί περισσότερα από 85.000 παιδιά από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Ελλάδα / Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Η υπεράσπιση προσπάθησε να αποδώσει την ευθύνη στον επικίνδυνο δρόμο και ζήτησε την υποβάθμιση της κατηγορίας σε πλημμέλημα, αλλά το δικαστήριο δεν το δέχθηκε
LIFO NEWSROOM
Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Ελλάδα / Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Εποχή των σπηλαίων στην Ήπειρο, καθώς η Περιφέρεια αναθέτει σε υπάλληλο ένα έργο που μπορεί να γίνεται ακόμα και με ένα «κουμπί», μέσω κινητού τηλεφώνου 
LIFO NEWSROOM