ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Η ιστορία της 62χρονης Μαρίας Χερσονιτάκη που έζησε εξαφανισμένη για δέκα χρόνια

Η ιστορία της 62χρονης Μαρίας Χερσονιτάκη που έζησε εξαφανισμένη για δέκα χρόνια Facebook Twitter
0

Η ιστορία της 62χρονης Μαρίας Χερσονιτάκη προκάλεσε πανελλήνιο ενδιαφέρον και συγκίνηση, καθώς επέστρεψε μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια στην οικογένειά της. Όλο αυτό το διάστημα θεωρούνταν εξαφανισμένη και μέχρι χθες ελάχιστες λεπτομέρειες είχαν γίνει γνωστές για την αίσια κατάληξη της υπόθεσης.

Χάρη στην ενεργοποίηση του «SILVER ALERT Αγνώστων Στοιχείων», αναγνωρίσθηκε και επέστρεψε στην οικογένειά της, στην Κρήτη.

Η ιστοσελίδα της Αγγελικής Νικολούλη αποκαλύπτει πως η  Μαρία Χερσονιτάκη, δεν είχε επαφές με τους συγγενείς της από το 2007.

Ζούσε με τον σύντροφο της στα Εξάρχεια, ώσπου μια μέρα έφυγε από το σπίτι τους και χάθηκαν τα ίχνη της.

Ο σύντροφος της τότε, δήλωσε την εξαφάνιση της στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Σύμφωνα με το anikolouli.gr,τα τελευταία πέντε χρόνια ζούσε μόνη της σε άσχημες συνθήκες σε ένα εγκαταλειμμένο σπίτι στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης. Για τα προηγούμενα πέντε χρόνια δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες.

Την Κυριακή 26 Μαρτίου γείτονες ειδοποίησαν την Αστυνομία και με τη συνδρομή της «Γραμμής Ζωής» τη μετέφεραν στο νοσοκομείο Παπανικολάου.


Η γυναίκα δεν θυμόταν το όνομα της ή άλλα στοιχεία της ταυτότητας της και γι' αυτό ενεργοποιήθηκε το Silver Alert Αγνώστων Στοιχείων.

Τότε ήταν που η αδελφή της είδε τυχαία τη φωτογραφία της στην αφίσα αναζήτησης και επικοινώνησε άμεσα με τους υπεύθυνους της «Γραμμής Ζωής».

Μετά τις απαραίτητες διαδικασίες ταυτοποίησης, τη φροντίδα της Μαρίας Χερσονιτάκη που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, ανέλαβε έπειτα από δέκα ολόκληρα χρόνια που είχε να τη δει, η αδελφή της, που είναι και η μοναδική συγγενής της.

Ελλάδα
0

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ο ποταμός Κηφισός δε θα άντεχε πλημμύρες σαν αυτές του Ιανού, του Ντάνιελ και της Βαλένθια»

Ελλάδα / «Ο ποταμός Κηφισός δεν θα άντεχε πλημμύρες σαν αυτές του Ιανού, του Ντάνιελ και της Βαλένθια» τονίζει καθηγητής ΕΜΠ

«Το πρώτο μέλημά μας είναι να μην έχουμε θύματα και αυτό μπορεί να γίνει με την έγκαιρη και τεκμηριωμένη προειδοποίηση προς τους κατοίκους της περιοχής», τόνισε ο Ομότιμος καθηγητής ΕΜΠ, Αναστάσιος Στάμου
LIFO NEWSROOM