Ξυλόφουρνος αξίας 16.000 δολαρίων, ιταλικό αλεύρι πρώτης ποιότητας, σάλτσα από ντομάτες του Σαν Μαρτζάνο, φρέσκια μοτσαρέλα: στις φυλακές του Σικάγο παρασκευάζεται η πιο νόστιμη -και ακριβή πίτσα- υπό τις οδηγίες ενός ιταλού σεφ της πόλης και για καλό σκοπό. Οι τρόφιμοι μπορούν να παραγγείλουν ντελίβερι στα κελιά τους και όσοι εργάζονται στο πρότζεκτ να συγκεντρώνουν χρήματα, τα οποία πηγαίνουν στο...μέλλον τους, στο πρόγραμμα επανένταξης που θα τους εξασφαλίσει μια δουλειά και την πνευματική ηρεμία που αυτή χρειάζεται, όταν πια αποφυλακιστούν. Κάθε κομμάτι αυτής της μοναδικής πίτσας στοιχίζει 5 με 7 δολάρια, όμως, ο στόχος είναι υψηλός!