Οι Dolce & Gabbana περνούν στην αντεπίθεση για την κριτική λόγω Μελάνια και καλούν σε μποϊκοτάζ των ρούχων τους!

Οι Dolce & Gabbana περνούν στην αντεπίθεση για την κριτική λόγω Μελάνια και καλούν σε μποϊκοτάζ των ρούχων τους! Facebook Twitter
1

Από τότε που οι Dolce & Gabbana δήλωσαν δημοσίως πως δεν έχουν κανένα πρόβλημα να ντύνουν την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, έχουν αποκτήσει πάρα πολλούς haters που διαφωνούν έντονα με την απόφασή τους και το εκφράζουν με κάθε ευκαιρία μέσω των social media. 

Το διάσημο δίδυμο της μόδας, Dominico Dolce και Stefano Gabbana, αποφάσισαν τώρα να περάσουν στην αντεπίθεση μέσω μιας νέας καμπάνιας που απευθύνεται σε όλους όσοι τόσον καιρό τους κατακρίνουν για την στάση τους και την συμπάθειά τους απέναντι στην Μελάνια. Για τον σκοπό, κυκλοφόρησαν ένα λευκό T-shirt που γράφει πάνω την επωνυμία του οίκου μαζί με το hashtag #Boycott και μια μεγάλη κόκκινη καρδιά. Το μπλουζάκι κοστίζει περίπου 217 ευρώ. 

Ο Stefano Gabbana, που από την πρώτη στιγμή δεν δίστασε να κρύψει πως ντύνει την Μελάνια ούτε να απαντήσει στις κριτικές, δημοσίευσε ένα σχετικό βίντεο και μια φωτογραφία από την νέα καμπάνια στον λογαριασμό του στο Instagram.

All the lovers and all the #HATERS Reliving #boycottdolcegabbana ?????❤️❤️❤️❤️❤️????????#realpeople

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stefanogabbana (@stefanogabbana) στις

#boycottdolcegabbana ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️???????????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stefanogabbana (@stefanogabbana) στις

Το ίδιο συνέβη και στον επίσημο λογαριασμό του οίκου μόδας, με παρόμοιες φωτογραφίες συνοδευμένες με τον σχόλιο: «Οι Dolce & Gabbana μποϊκοτάρουν τον εαυτό τους».

Dolce&Gabbana boycotts itself. #BoycottDolceGabbana t-shirts available from tomorrow on our Online Store. Photo by Nello Esposito

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dolce & Gabbana (@dolcegabbana) στις


The #BoycottDolceGabbana t-shirt is now on our online store. Link in Bio. #DGWomen

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dolce & Gabbana (@dolcegabbana) στις


Η διαμάχη ξεκίνησε όταν ο Λευκός Οίκος είχε δημοσιεύσει τον πρώτο επίσημο πορτρέτο της Μελάνια Τραμπ να φορά ένα μαύρο σακάκι με την επωνυμία του ιταλικού οίκου μόδας. Τότε ο Stefano Gabbana είχε αναδημοσιεύσει την φωτογραφία στο Instagram, ευχαριστώντας την Μελάνια για την επιλογή της. 

#DGWoman BEAUTIFUL ❤❤❤❤❤ #melaniatrump Thank you ??❤❤❤ #madeinitaly?? Thanks to all those who appreciate our work ❤

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stefanogabbana (@stefanogabbana) στις


Στην συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τον Πάπα Φραγκίσκο στο Βατικανό, η Μελάνια, που τον συνόδευε, είχε επιλέξει επίσης να φορέσει μια δημιουργία του συγκεκριμένου οίκου μόδας, ένα μαύρο φόρεμα από δαντέλα μαζί με ασορτί πέπλο. Παρόλο που πάρα πολλοί σχεδιαστές αρνήθηκαν να ντύσουν την Πρώτη Κυρία λόγω των πολιτικών πεποιθήσεων του συζύγου της, οι Dolce & Gabbana όχι μόνο δεν είχαν πρόβλημα αλλά νιώθουν και πολύ περήφανοι σχετικά, κοινοποιώντας πολύ συχνά φωτογραφίες της να φορά ρούχα τους. Μάλιστα δεν παραλείπουν κιόλας να υπενθυμίζουν στους επικριτές τους να μποϊκοτάρουν τον οίκο μόδας.

@flotus ❤❤❤❤ #melaniatrump ❤❤#DGWoman THANK YOU ❤ Haters!!!! Remember #boycottdolcegabbana please ??? remember the post Previous one

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stefanogabbana (@stefanogabbana) στις

@flotus ❤❤❤❤ #melaniatrump ❤ #DGWoman #DGStyle ❤❤❤???? THANK YOU #boycottdolcegabbana please ???

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stefanogabbana (@stefanogabbana) στις

Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αίγυπτος: Αρχαιολόγοι πιστεύουν ότι βρήκαν και δεύτερο τάφο του Τούθμωσι Β'

Πολιτισμός / Αίγυπτος: Αρχαιολόγοι πιστεύουν ότι βρήκαν και δεύτερο τάφο του Φαραώ Τούθμωσι Β'

Το εύρημα έρχεται λίγες μέρες αφότου ο δρ Πίερς Λίτερλαντ ανακοίνωσε την ανακάλυψη του πρώτου τάφου ενός Φαραώ μετά την αποκάλυψη αυτού του Τουταγχαμών πριν από έναν αιώνα
LIFO NEWSROOM
Με Μαρμαρινό, Κουρεντζή, Ράσσε, Mouawad και Ζυλιέτ Μπινός στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Επιδαύρου

Πολιτισμός / Μαρμαρινός, Κουρεντζής, Ράσε, Mouawad και Ζιλιέτ Μπινός στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Επιδαύρου

Καλλιτέχνες με ιστορικό ίχνος στην Επίδαυρο θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους δίπλα σε ξένους και άλλους Έλληνες δημιουργούς, ενώ στις 19 Ιουλίου θα ακούσουμε την ορχήστρα Utopia υπό τη διεύθυνση του Θ. Κουρεντζή.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Η εντυπωσιακή τοποθέτηση του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου του Γιάννη Παππά στο Μουσείο Μπενάκη

Πολιτισμός / Η εντυπωσιακή τοποθέτηση του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου του Γιάννη Παππά στο Μουσείο Μπενάκη

Πρόκειται για τον μπρούτζινο αδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, σαν αυτόν που βρίσκεται στη συμβολή των λεωφόρων Αμαλίας και Όλγας, στο κέντρο της Αθήνας
LIFO NEWSROOM
Κώστας Γαβράς, Στίβεν Σόντερμπεργκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Κώστας Γαβράς, Στίβεν Σόντερμπεργκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Η «Τελευταία Πνοή» του Κώστα Γαβρά, το φαντασματικό «Presence» του Στίβεν Σόντερμπεργκ και το «Monkey» του Οζ Πέρκινς είναι μερικές από τις επιλογές του προγράμματος αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο σκηνοθέτης του «The Brutalist» δεν έβγαλε «ούτε ένα δολάριο» από την ταινία που είναι υποψήφια για 10 όσκαρ

Πολιτισμός / Ο σκηνοθέτης του «The Brutalist» δεν έβγαλε «ούτε ένα δολάριο» από την ταινία που είναι υποψήφια για 10 όσκαρ

Ο Μπρέιντι Κόρμπετ αποκάλυψε ότι δεν έβγαλε κανένα κέρδος από τις τελευταίες δύο ταινίες του - «Μόλις σκηνοθέτησα τρεις διαφημίσεις στην Πορτογαλία και είναι η πρώτη φορά που έβγαλα χρήματα εδώ και χρόνια»
LIFO NEWSROOM
Ο 7χρονος «χορευτής με τα εγκαύματα» που επιβίωσε από τον πόλεμο στην Ουκρανία, έγινε ταινία

Πολιτισμός / Ο 7χρονος «χορευτής με τα εγκαύματα» που επιβίωσε από τον πόλεμο στην Ουκρανία, έγινε ταινία

Τον Ιούλιο του 2022 ένα παιδί με όνειρο να γίνει επαγγελματίας χορευτής ballroom τραυματίζεται από βόμβα στην Ουκρανία σε ηλικία επτά ετών και η ιστορία του γίνεται
LIFO NEWSROOM