Πληρώνονται οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ - Απομακρύνεται το ενδεχόμενο απεργίας

Πληρώνονται οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ - Απομακρύνεται το ενδεχόμενο απεργίας Facebook Twitter
Konstantinos Tsakalidis / SOOC
0

Στο «παρά πέντε» αποφεύχθηκε η απεργία των 2.300 εργαζομένων στον ΟΑΣΘ, αφού «μπήκε ο μισθός Μαΐου και από αύριο θα ξεκινήσει η διαπραγμάτευση για αυτόν του Ιουνίου», όπως επισήμανε, μιλώντας στο ΑΠΕ- ΜΠΕ, ο πρόεδρος του συνδικάτου, Δημήτρης Τσερμενίδης.


Την καταβολή του μισθού του Μαΐου στους λογαριασμούς των εργαζομένων του ΟΑΣΘ, επιβεβαίωσε μιλώντας στο ΑΠΕ- ΜΠΕ και ο πρόεδρος του οργανισμού, Χρήστος Στεφανίδης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «μέχρι το βράδυ άπαντες θα δουν τα λεφτά τους».


Χθες, ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΟΑΣΘ έλεγε ότι θα προχωρήσουν σε νέο κύκλο κινητοποιήσεων, εάν δεν πληρωθούν μέχρι και σήμερα, κάτι που τελικά έγινε.


Υπενθυμίζεται, ότι από τα 6,3 εκατ. ευρώ που ανέμενε από το υπουργείο Μεταφορών ο ΟΑΣΘ, τα 2.247.000 ευρώ αφορούν το υπόλοιπο της κρατικής επιχορήγησης του Ιουνίου και τα 4.047.000 ευρώ, την επιχορήγηση του Ιουλίου.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Θάνατος 19χρονου αθλητή πολεμικών τεχνών – Σε εξέλιξη η έρευνα για τις συνθήκες του τραγικού περιστατικού

Ελλάδα / Χανιά: Θάνατος 19χρονου αθλητή πολεμικών τεχνών – Σε εξέλιξη η έρευνα για τις συνθήκες του τραγικού περιστατικού

Όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια προπόνησης σε σχολή πολεμικών τεχνών στα Χανιά, όταν ο 19χρονος δέχθηκε ένα δυνατό χτύπημα στο κεφάλι από συναθλητή ή συναθλήτριά του
LIFO NEWSROOM
Χαλκιδική: Ο πατέρας του 19χρονου κατέθεσε μήνυση κατά αιρετών του Δήμου Κασσάνδρας

Ελλάδα / Χαλκιδική: Ο πατέρας του 19χρονου κατέθεσε μήνυση κατά αιρετών του Δήμου Κασσάνδρας

Η οικογένεια του αδικοχαμένου Γιάννη σύμφωνα με πληροφορίες θεωρεί πως ανοίγει ο δρόμος για την άσκηση ποινικών διώξεων σχετικά με τον θάνατο του γιου τους τον Αύγουστο του 2024
LIFO NEWSROOM