ΑμΕΑ καταγγέλλει πως γυναίκα οδηγός χειροδίκησε εναντίον του για μια θέση πάρκινγκ

ΑμΕΑ καταγγέλλει πως γυναίκα οδηγός χειροδίκησε εναντίον του για μια θέση πάρκινγκ Facebook Twitter
Οι φωτογραφίες που απέστειλε ο καταγγέλλων δείχνουν τα σημάδια της επίθεσης
5

Επεισόδιο μεταξύ δύο οδηγών σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με το flashnews.gr o καβγάς ξεκίνησε μεταξύ ενός ατόμου που δικαιούται θέση πάρκινγκ για ΑμΕΑ και μιας γυναίκας οδηγού η οποία όχι μόνο πάρκαρε παράνομα αλλά χειροδίκησε σε βάρος του πρώτου αφού πρώτα τον είχε ειρωνευτεί.

Το επεισόδιο μάλιστα, σύμφωνα με την καταγγελία, έλαβε χώρα μπροστά στα μάτια των δύο του παιδιών, τα οποία ταραγμένα έκλαιγαν.

Όπως καταγγέλλει στο Flashnews.gr, το θύμα αυτής της ιστορίας, πήγε να παρκάρει σε θέση ΑμΕΑ που βρίσκεται έξω από σούπερ μάρκετ στην Λεωφόρο Ικάρου. Εκεί, είδε ότι γυναίκα οδηγός, είχε κάνει κατάληψη στο χώρο και όταν της είπε ευγενικά ότι δεν δικαιούται τη θέση, εκείνη αρνήθηκε να αποχωρήσει ως όφειλε, ενώ με ειρωνικό ύφος του απάντησε ότι και η ίδια είναι ΑμΕΑ , κάτι που δεν ισχύει.

Συνέχισε μάλιστα την κακοήθεια μέχρι σε σημείο που χειροδίκησε σε βάρος του όταν εκείνος επέμεινε για το αυτονόητο.

Ο καταγγέλων, αναζήτησε το δίκιο του στο αστυνομικό τμήμα όπου μετέβη προκειμένου να υποβάλει μήνυση, κάτι που δεν έγινε αφού υπό το φόβο της αστυνομικής επέμβασης, η οδηγός προσήλθε και εκείνη στο αστυνομικό μέγαρο και δήλωσε μετανιωμένη ζητώντας συγγνώμη από το θύμα.

Ελλάδα
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καρδίτσα: Αποκαταστάθηκαν οι ζημιές από τον Daniel σε δύο νηπιαγωγεία του Παλαμά

Ελλάδα / Καρδίτσα: Αποκαταστάθηκαν οι ζημιές από τον Daniel σε δύο νηπιαγωγεία του Παλαμά

Τα σχολεία που αποκαταστάθηκαν είναι το 1ο και το 3ο Νηπιαγωγείο Παλαμά Καρδίτσας, τα οποία επισκευάστηκαν πλήρως με χρηματοδότηση της Ένωσης και παραδόθηκαν δύο μήνες νωρίτερα από τις αρχικές προβλέψει
LIFO NEWSROOM