Συνελήφθη ιμάμης με ακραίες θέσεις στην Αθήνα

Συνελήφθη ιμάμης με ακραίες θέσεις στην Αθήνα Facebook Twitter
Φωτογραφία: Αλκης κωνσταντινίδης, ΑΠΕ-ΜΠΕ
3

Iμάμης από το Μπαγκλαντές, με ακραίες θέσεις προσήχθη από την ΕΛΑΣ, καθώς επισκεπτόταν κάθε ημέρα  χώρο λατρείας στην Αθήνα που χαρακτηρίζεται ως ύποπτος από την Ελληνική Αστυνομία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ προχώρησαν στην προσαγωγή του συγκεκριμένου άνδρα προκειμένου να εξεταστεί ο κύκλος των επαφών του και ο ρόλος που κατείχε.

Όπως γράφει ο «Ελεύθερος Τύπος», πρόκειται για έναν άνδρα, ηλικίας 30 ετών,  ο οποίος δεν έχει στην κατοχή του τα απαραίτητα έγγραφα παραμονής στη χώρα και εκφράζει ακραίες απόψεις και θέσεις για τη Δύση. Σύμφωνα με την εφημερίδα αναμένεται να απελαθεί.

Εκτός από τον αυτοαποκαλούμενο ως ιμάμη, προσήχθησαν τέσσερα ακόμη άτομα από το Μπαγκλαντές.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι ένας από τους μουσουλμάνους που προσεύχεται σε ένα από τα τρία επίφοβα τζαμιά στην Αθήνα τέθηκε σε στενή παρακολούθηση καθώς έλεγε διαρκώς:  «Κοιτάξτε πώς ντύνονται οι γυναίκες τους και πώς διασκεδάζουν. Είναι αμαρτωλοί. Είναι πνιγμένοι στην αμαρτία».

Η ΕΛ.ΑΣ έχει εστιάσει τις έρευνες της σε τρία παράνομα τζαμιά που συχνάζουν εβδομαδιαίως τουλάχιστον 100 μουσουλμάνοι, τους οποίους έχει θέσει υπό διακριτική παρακολούθηση.

Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Ελλάδα / Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Η υπεράσπιση προσπάθησε να αποδώσει την ευθύνη στον επικίνδυνο δρόμο και ζήτησε την υποβάθμιση της κατηγορίας σε πλημμέλημα, αλλά το δικαστήριο δεν το δέχθηκε
LIFO NEWSROOM
Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Ελλάδα / Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Εποχή των σπηλαίων στην Ήπειρο, καθώς η Περιφέρεια αναθέτει σε υπάλληλο ένα έργο που μπορεί να γίνεται ακόμα και με ένα «κουμπί», μέσω κινητού τηλεφώνου 
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Επειδή είναι η πρώτη φορά που διαβάζω σε ελληνικό σοβαρό ΜΜΕ για "επίφοβα τζαμιά" και ιμάμηδες με ακραίες (τουλάχιστον) απόψεις, φοβάμαι πως η κατάσταση είναι πια τόσο σοβαρή που δεν μπορούμε να κάνουμε πως δεν τρέχει τίποτα.. .
Αυτό που το μεγάλο τους πρόβλημα είναι πώς ντύνονται και διασκεδάζουν οι γυναίκες με ξεπερνάει. Λες και η φτώχεια, οι πόλεμοι και τα άλλα δεινά της ανθρωπότητας προέρχονται από το "πώς ντύνονται και διασκεδάζουν οι γυναίκες". Κάτι τέτοια μυαλά μόνο με βούρδουλα χαμπαριάζουν. Η λογική έχει αυτοκτονήσει.
Αυτό που έρχονται, χωρίς να τους καλέσει κανένας, σε άλλη χώρα και κατακρίνουν τον τρόπο ζωής των κατοίκων της χώρας αυτής, παρακινώντας κιόλας σε επικίνδυνες συμπεριφορές ΜΕ ΕΞΟΡΓΊΖΕΙ! ΑΠΌ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ!