Συνελήφθη 51χρονος που προσπαθούσε να μεταφέρει με λεωφορείο 45 μετανάστες

Συνελήφθη 51χρονος που προσπαθούσε να μεταφέρει με λεωφορείο 45 μετανάστες Facebook Twitter
0

Στη σύλληψη ενός 51χρονου αλλοδαπού ο οποίος επιχείρησε να μεταφέρει με λεωφορείο 45 μετανάστες, εκ των οποίων οι 20 ανήλικοι, προχώρησε η αστυνομία στην Εγνατία Οδό, στο ύψος του κόμβου Προφήτη.

Σε βάρος του συλληφθέντος, αλλά και δύο συνεργών του, σχηματίστηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση και παράνομη μεταφορά- προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι αλλοδαποί εισήλθαν από μη νομοθετημένο σημείο της ελληνοτουρκικής μεθορίου, έναντι χρηματικής αμοιβής, με τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι Βούτες Ηρακλείου λόγω ρηγματώσεων – Τι εξετάζουν οι ειδικοί

Ελλάδα / Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι Βούτες Ηρακλείου λόγω ρηγματώσεων – Τι εξετάζουν οι ειδικοί

Στο χωριό Βούτες, εικόνες δείχνουν έντονες ρηγματώσεις σε τοίχους σπιτιών, δρόμους και άλλες υποδομές, με τους κατοίκους να βιώνουν μια πρωτοφανή κατάσταση αβεβαιότητας
LIFO NEWSROOM