Αλλαγές στα διόδια: Πληρωμές με e-banking ή μέσω κινητού

Αλλαγές στα διόδια: Πληρωμές με e-banking ή μέσω κινητού Facebook Twitter
1

Αλλαγές στο σύστημα πληρωμής διοδίων ακόμα και μέσα στο έτος προανήγγειλε ο υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης μιλώντας στην ΕΡΤ.

Όπως έγινε γνωστό έχει ήδη ολοκληρωθεί η μελέτη του συστήματος ενιαίας κάρτας στα διόδια και πιθανόν μέσα στη χρονιά θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός για την εγκατάστασή του.

«Θα μπορεί ο πολίτης από το e-banking ή μέσω κινητού, να μη στέκεται στις ουρές» εξήγησε ο κ. Σπίρτζης. Εκτός αυτού, επανέλαβε την εξαγγελία για αλλαγή στον τρόπο υπολογισμού της τιμής των διοδίων, καθώς πλέον ο πολίτης θα πληρώνει το ποσό που αντιστοιχεί χιλιομετρικά από την είσοδο σε αυτοκινητόδρομο μέχρι την έξοδο, συνεπώς, όπως είπε θα μειωθούν οι τιμές στα διόδια.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Ελλάδα / Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Η υπεράσπιση προσπάθησε να αποδώσει την ευθύνη στον επικίνδυνο δρόμο και ζήτησε την υποβάθμιση της κατηγορίας σε πλημμέλημα, αλλά το δικαστήριο δεν το δέχθηκε
LIFO NEWSROOM
Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Ελλάδα / Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Εποχή των σπηλαίων στην Ήπειρο, καθώς η Περιφέρεια αναθέτει σε υπάλληλο ένα έργο που μπορεί να γίνεται ακόμα και με ένα «κουμπί», μέσω κινητού τηλεφώνου 
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Βλέπω να έρχονται μειώσεις (απολύσεις), θέσεων υπαλλήλων στα γκισέ των διοδίων.Κάτι που λόγω e-baking έχει αρχίσει και εφαρμόζεται στον τραπεζικό τομέα πανευρωπαϊκά. Οι πληρωμές με πλαστικό χρήμα και γενικότερα οι ηλεκτρονικές συναλλαγές δίνουν τη δυνατότητα στις τράπεζες για μείωση και προσωπικού αλλά και υποκαταστημάτων… Κάπως έτσι από τους 41.000 εργαζόμενους στις τράπεζες της χώρας μας, σήμερα, αναμένεται να μείνουν στις θέσεις τους περίπου 31.000. Άγνωστο είναι πόσα θα μείνουν από τα 2.000 υποκαταστήματα που λειτουργούν αυτή τη στιγμή.