Λάρισα: 60χρονος πρώην αστυνομικός κατηγορείται για σεξουαλικές επαφές με ανήλικα κορίτσια

Λάρισα: 60χρονος πρώην αστυνομικός κατηγορείται για σεξουαλικές επαφές με ανήλικα κορίτσια Facebook Twitter
0

Για παιδική πορνογραφία συνελήφθη χθες το πρωί ένας συνταξιούχος αστυνομικός, από πρώην συναδέλφους του της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας.

Ένας πρώην αστυνομικός, που σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν σε βάρος του, φέρεται να εκμεταλλεύτηκε την οικονομική κατάσταση ανήλικης και δίνοντάς της χρήματα την εξανάγκαζε σε ερωτικές επαφές.

Το ίδιο πέτυχε και με την αδελφή της ανήλικης. Όλα αυτά, σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες, συνέβαιναν πριν χρόνια ενόσω δηλαδή ο αστυνομικός υπηρετούσε στην Ασφάλεια Λάρισας κα μάλλον δεν είχε φαντασθεί πως θα ερχόταν η ώρα που θα συλλαμβανόταν από συναδέλφους του.

Αστυνομικοί λοιπόν της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, τον τελευταίο καιρό, ερευνούσαν καταγγελία σύμφωνα με την οποία ο 60χρονος σήμερα συνταξιούχος αστυνομικός, πριν χρόνια, είχε ερωτικές επαφές με ανήλικα κορίτσια που δύο εξ αυτών ήταν αδελφές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarisa.gr, οι ανήλικες αδελφές ήταν 15 και 17 ετών και ο πρώην αστυνομικός φρόντιζε να φωτογραφίζει τις ερωτικές του πράξεις με τις ανήλικες.

Νωρίς χθες το πρωί, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, στο πλαίσιο της έρευνας έκαναν έφοδο στο σπίτι του 60χρονου στη Λάρισα, συλλαμβάνοντας τον ίδιο και κατάσχοντας φορητές συσκευές αποθήκευσης δεδομένων και κάρτες μνήμες.

Ο 60χρονος οδηγήθηκε χθες ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία από τον Ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί.

Πηγή: onlarisa.gr

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καιρός: Για καταιγίδες και στην Αττική, προειδοποιούν Κολυδάς - Τσατραφύλλιας

Ελλάδα / Καιρός: Για καταιγίδες στην Αττική, προειδοποιούν Κολυδάς - Τσατραφύλλιας

Προσοχή στα δυτικά και βόρεια προάστια, συστήνει ο Γιώργος Τσατραφύλλιας - Βίντεο με την εξέλιξη του καιρού από τον Θοδωρή Κολυδά - Ανανεωμένη πρόβλεψη από την ΕΜΥ για τον καιρό στην Αττική
LIFO NEWSROOM