Κρήτη: Οι αρχές συνέλαβαν την πρώην σύζυγο του ψυχίατρου για την απόπειρα δολοφονίας του

Κρήτη: Οι αρχές συνέλαβαν την πρώην σύζυγο του ψυχίατρου για την απόπειρα δολοφονίας του Facebook Twitter
0

Οι αρχές προχώρησαν πριν από λίγο στην σύλληψη μιας υπόπτου για την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του ψυχίατρου, Δημήτρη Στριμπάκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για την πρώην σύζυγο του κ. Στριμπάκου η οποία βρίσκεται αντιμέτωπη με την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας.

Το εν λόγω άτομο φέρεται να το έχει κατονομάσει στις αρχές ο ίδιος ψυχίατρος έπειτα και από την αποτυχημένη ενέδρα θανάτου που του έστησαν στο νησί το βράδυ της Πέμπτης. Ωστόσο, η Αστυνομία δεν έχει ανακοινώσει κάτι επίσημα, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.

Ο γιατρός, στην ειδικότητα ψυχίατρος, έχει δώσει και άλλα ονόματα στην αστυνομία, με τον ίδιο σε δηλώσεις του να αναφέρει πως γνωρίζει τους δράστες και πως οι λόγοι είναι προσωπικοί και δεν έχουν να κάνουν ούτε με την ιδιότητά του ως ψυχίατρου ούτε με οικονομικές διαφορές.

Το χρονικό της επίθεσης

 

Η ένοπλη επίθεση σε βάρος του γιατρού έγινε χθες το βράδυ, στο πάρκινγκ, που βρίσκεται απέναντι από το γραφείο του.

Εκεί τον περίμεναν άγνωστοι δράστες οι οποίοι μόλις μπήκε στο αυτοκίνητο άρχισαν να πυροβολούν εναντίον του. Από τις σφαίρες έσπασαν τα τζάμια του αυτοκινήτου ενώ ο γιατρός τραυματίστηκε ελαφρά στο πρόσωπο από τα θραύσματα των τζαμιών. Και ενώ οι δράστες εξαφανίζονταν, ο γιατρός κατευθύνθηκε σε κοντινό φαρμακείο όπου του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Με πληροφορίες από flashnews.gr

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Ελλάδα / Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Η υπεράσπιση προσπάθησε να αποδώσει την ευθύνη στον επικίνδυνο δρόμο και ζήτησε την υποβάθμιση της κατηγορίας σε πλημμέλημα, αλλά το δικαστήριο δεν το δέχθηκε
LIFO NEWSROOM