Μαχαιρώνουν τα λάστιχα αυτοκινήτων στο Κολωνάκι

Μαχαιρώνουν τα λάστιχα αυτοκινήτων στο Κολωνάκι Facebook Twitter
Φωτ. : Αρχείου
0

Δεκάδες αυτοκίνητα έχουν βρεθεί με μαχαιρωμένα και τα τέσσερα λάστιχα τις τελευταίες μέρες πέριξ της πλατείας Δεξαμενής, σύμφωνα με καταγγελίες των κατοίκων.

Αρχικά, θεωρήθηκε ότι τα κρούσματα είναι μεμονωμένα, μέχρι που μέσω των κοινωνικών δικτύων τα θύματα ανακάλυψαν ότι δεν είναι μοναδικές περιπτώσεις.

Τα συνεχόμενα περιστατικά έχουν αναστατώσει την περιοχή, η οποία είναι στο έλεος του άναρχου πάρκινγκ, εξ αιτίας της λειτουργίας δεκάδων νέων νυχτερινών κέντρων, που δεν διαθέτουν χώρους στάθμευσης. 

Ορισμένοι μάλιστα από τους κατοίκους ισχυρίζονται ότι τα περιστατικά δεν είναι άσχετα με την λειτουργία των κέντρων αυτών και την επιθετική συμπεριφορά των «παρκαδόρων» τους.

Υπάρχει και η υπόθεση ότι την παραμονή των Χριστουγέννων ομάδα ατόμων ή μεμονωμένος άνδρας (αν ληφθεί υπόψιν ότι ορισμένες μαχαιρίες έγιναν σε τζιπ και απαιτούσαν αρκετή δύναμη) σάρωσαν την περιοχή τα χαράματα, διαπράττοντας τη δολιοφθορά.

Η δημοτική αστυνομία, αν και κάνει σποραδικές εφόδους, παρακολουθεί αδύναμη (έως αμέτοχη) την παρανομία να εξελίσσεται.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Ελλάδα / Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Εποχή των σπηλαίων στην Ήπειρο, καθώς η Περιφέρεια αναθέτει σε υπάλληλο ένα έργο που μπορεί να γίνεται ακόμα και με ένα «κουμπί», μέσω κινητού τηλεφώνου 
LIFO NEWSROOM