Καιρός: Ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα - Ο υδράργυρος θα φτάσει τους 20 βαθμούς

Καιρός: Ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα - Ο υδράργυρος θα φτάσει τους 20 βαθμούς Facebook Twitter
φωτ.: Eurokinissi
0

Θερμός για την εποχή θα είναι ο καιρός σήμερα 9 Μαρτίου σύμφωνα με την ΕΜΥ καθώς η θερμοκρασία θα φτάσει τους 20 βαθμούς.

Σύμφωνα με το δελτίο της ΕΜΥ ο καιρός στη χώρα θα είναι γενικά αίθριος, με λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες μέχρι το μεσημέρι κυρίως στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα στα δυτικά και το ανατολικό Αιγαίο θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί 2 με 3 και από το μεσημέρι βαθμιαία νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα βαθμιαία στα ανατολικά ηπειρωτικά από νότιες με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει τους18 με 20 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός σε Αττική και Θεσσαλονίκη

ΑΤΤΙΚΗ

  • Καιρός: Γενικά αίθριος.
  • Ανεμοι: Αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία από το απόγευμα από νότιες με την ίδια ένταση.
  • Θερμοκρασία: Από 07 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  • Καιρός: Γενικά αίθριος.
  • Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 και βαθμιαία από νότιες διευθύνσεις 3 με 4μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: Από 03 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός στην υπόλοιπη Ελλάδα

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

  • Καιρός: Γενικά αίθριος.
  • Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 και στα ανατολικά τις πρωινές ώρες ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: Από 03 έως 18 με 19 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτικήΜακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

  • Καιρός: Γενικά αίθριος. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στο Ιόνιο τιςπρωινές ώρες και στη δυτική Πελοπόννησο το μεσημέρι.
  • Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Από το μεσημέρι βαθμιαίανοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: Από 08 έως 18 με 20 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό τηςΗπείρου 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

  • Καιρός: Γενικά αίθριος.
  • Ανεμοι: Αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία από το απόγευμα από νότιες με την ίδια ένταση.
  • Θερμοκρασία: Από 05 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

  • Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στην Κρήτη τις πρώτες πρωινές ώρες και στα ορεινά το μεσημέρι.
  • Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: Από 5 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

  • Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στα Δωδεκάνησα τις πρωινές ώρες.
  • Ανεμοι: Στα βόρεια βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και από τομεσημέρι βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Στα νότια δυτικοίβορειοδυτικοί 2 με 4 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: Από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

  • Καιρός: Γενικά αίθριος.
  • Ανεμοι: Αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία από το απόγευμα από νότιες με την ίδια ένταση.
  • Θερμοκρασία: Από 07 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
 
 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έμφυλες ανισότητες στην Ελλάδα και την Ευρώπη: Η πραγματικότητα σε εκπαίδευση, εργασία και εισοδήματα

Ελλάδα / Έμφυλες ανισότητες στην Ελλάδα και την Ευρώπη: Η πραγματικότητα σε εκπαίδευση, εργασία και εισοδήματα

Οι γυναίκες στην Ελλάδα υπερτερούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, όπως συμβαίνει σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ωστόσο, η ακαδημαϊκή υπεροχή δεν συνοδεύεται από ίσες ευκαιρίες στον εργασιακό χώρο
LIFO NEWSROOM