Ερωτηματικά για το ατύχημα του Κ. Αγγελίδη: Τι κατέθεσε ο οδηγός του λεωφορείου και γιατί αμφιβάλλουν οι αρχές

Ερωτηματικά για το ατύχημα του Κ. Αγγελίδη: Τι κατέθεσε ο οδηγός του λεωφορείου και γιατί αμφιβάλλουν οι αρχές Facebook Twitter
6

Ερωτηματικά για τις ακριβείς συνθήκες του τροχαίου ατυχήματος στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, που προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι του παρουσιαστή Κωνσταντίνου Αγγελίδη, διατυπώνουν οι αξιωματικοί της Τροχαίας.

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης νοσηλεύεται σε καταστολή στο στο Ασκληπιείο μετά από ένα δύσκολο και πολύωρο χειρουργείο στο κεφάλι. Τις επόμενες ημέρες οι γιατροί θα τον βγάλουν από την καταστολή να δουν πώς θα ανταποκριθεί όταν ξυπνήσει κάτι που θεωρείται πολύ σημαντική και καθοριστική εξέλιξη για την υγεία του.

Σύμφωνα με το «Βήμα», από ευρήματα στον τόπο του συμβάντος διατυπώνονται σοβαρές αμφιβολίες για την κίνηση του λεωφορείου στο οποίο κατέπεσε με την μοτοσικλέτα του ο άτυχος ιδιώτης, ενώ αναζητούνται στοιχεία από κάμερες σε άλλα σημεία του οδικού δικτύου. 

Επιπλέον, από τις πρώτες έρευνες έχει διαπιστωθεί, μετά βεβαιότητας, ότι ο πρώην παρουσιαστής δεν φορούσε κράνος και εντοπίσθηκε με σοβαρά τραύματα και αίματα στο πρόσωπο και σε άλλα σημεία, στο κεφάλι.

Αστυνομικές πηγές που επικαλείται το δημοσίευμα αναφέρουν πως ο ιδιοκτήτης του λεωφορείου του ΟΑΣΑ, στο οποίο κατέπεσε η μοτοσικλέτα, είπε ότι αυτό συνέβη ενώ ο ίδιος βρισκόταν με σχεδόν μηδενική ταχύτητα στην αριστερή λωρίδα του δρόμου. Προκειμένου στην επόμενη διασταύρωση να στρίψει αριστερά με κατεύθυνση προς την Βάρη.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες αστυνομικοί εντόπισαν ίχνη πέδησης, «συρσίματος», της μοτοσικλέτας (για μήκος τουλάχιστον 20 μέτρων) και θραύσματα στην δεξιά λωρίδα της λεωφόρου Βουλιαγμένης. Το δίτροχο του Κώστα Αγγελίδη κτύπησε στην πίσω δεξιά πλευρά του λεωφορείου. Όπως ανέφεραν ανώτεροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ «το τροχαίο αυτό συμβάν έχει ορισμένες ιδιομορφίες που πρέπει να ερευνήσουμε».

Ερευνάται, λοιπόν, αν ο οδηγός του λεωφορείου λίγες στιγμές πριν καταπέσει πάνω του ο άτυχος επιβάτης της μοτοσικλέτας έκανε σχετικά απότομη κίνηση από τα δεξιά προς τα αριστερά (όπως επιλέγουν πολλά λεωφορεία στις ίδιες γραμμές) για να ευθυγραμμιστεί με την κίνηση αριστερής στροφής στην επόμενη διασταύρωση.

Γι αυτόν τον λόγο αναζητούνται καταγραφές από κάμερες σε γειτονικά σημεία όπως και σχετικά συστήματα καταγραφής από καταστήματα.

Πάντως, σύμφωνα με άλλες πηγές, ο οδηγός του λεωφορείου δεν είχε προχωρήσει -όπως προέκυψε από το αλκοτέστ- σε χρήση αλκοόλ, ενώ τα σχετικά αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων του τραυματία οδηγού του δίτροχου αναμένονται σε λίγα 24ωρα.

Με πληροφορίες από «Βήμα»

Πολιτισμός
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ne Zha 2»: Κινεζικό blockbuster σπάει κάθε ρεκόρ και είναι έτοιμο να κατακτήσει τη Δύση

Πολιτισμός / «Ne Zha 2»: Κινεζικό blockbuster σπάει κάθε ρεκόρ και είναι έτοιμο να κατακτήσει τη Δύση

Το «Ne Zha 2» συνδυάζει παραδοσιακά στοιχεία από την κινεζική μυθολογία με μοντέρνα αφήγηση και προηγμένα εφέ, προσεγγίζοντας τόσο το οικογενειακό κοινό όσο και τη νέα γενιά θεατών
LIFO NEWSROOM
Η Τίλντα Σουίντον κατήγγειλε τους «εγκληματίες πολέμου» και τις «κρατικές μαζικές δολοφονίες» από την Μπερλινάλε

Πολιτισμός / Τίλντα Σουίντον: «Οι άπληστες κυβερνήσεις συνεργάζονται με τους καταστροφείς του πλανήτη και τους εγκληματίες πολέμου»

Η ηθοποιός που τιμήθηκε με την Χρυσή Άρκτο στην Μπερλινάλε για το σύνολο της προσφοράς της στον κινηματογράφο χρησιμοποίησε την ομιλία της για να κατακρίνει τις παγκόσμιες ηγεσίες
LIFO NEWSROOM
Τρία σπάνια έργα του Πολ Ντελβό βγαίνουν σε δημοπρασία και αναμένεται να πιάσουν τιμές-ρεκόρ

Πολιτισμός / Τρία σπάνια έργα του Πολ Ντελβό βγαίνουν σε δημοπρασία και αναμένεται να πιάσουν τιμές-ρεκόρ

Ο σουρεαλισμός παραμένει ψηλά στις προτιμήσεις των συλλεκτών εξαιτίας του διαρκούς ενδιαφέροντος για το πιο σημαντικό καλλιτεχνικό κίνημα του 20ού αιώνα.
LIFO NEWSROOM
Λίνα Μενδώνη: Η έκθεση «Οι Πρίγκιπες της Πύλου», αποκαλύπτει πτυχές του Μυκηναϊκού Πολιτισμού

Πολιτισμός / Η έκθεση «Οι Πρίγκιπες της Πύλου» αποκαλύπτει πτυχές του Μυκηναϊκού Πολιτισμού

Πραγματοποιούνται σημαντικά έργα στην περιοχή της Μεσσηνίας, όπως η ανάδειξη του Παλατιού του Νέστορα, των Θολωτών Τάφων, αλλά και η αποκατάσταση και επέκταση του Αρχαιολογικού Μουσείου
LIFO NEWSROOM
Η ΔΕΗ φωτίζει τα άγνωστα χρόνια της Μαρίας Κάλλας

Πολιτισμός / Η ΔΕΗ «φωτίζει» τα άγνωστα χρόνια της Μαρίας Κάλλας

Το 2023, η ΔΕΗ, ως περήφανος χορηγός του Έτους Κάλλας, στήριξε σημαντικές δράσεις και παραστάσεις της Εθνικής Λυρικής Σκηνής για να τιμήσει την επέτειο των 100 χρόνων από τη γέννηση της κορυφαίας σοπράνο.
LIFO NEWSROOM
Η Πέγκυ Ζουμπουλάκη δώρισε 6.099 αρχαία αντικείμενα

Πολιτισμός / Η Πέγκυ Ζουμπουλάκη δώρισε 6.099 αρχαία αντικείμενα στο Δημόσιο

Στο Φετιχιέ Τζαμί πραγματοποιήθηκε σήμερα η παράδοση 179 κινητών μνημείων στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Θήβας ενώ σύντομα θα ολοκληρωθεί η απόδοση της συλλογής σε άλλες εφορείες αρχαιοτήτων.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
I’m Still Here

Πολιτισμός / Βάλτερ Σάλες, Κάπτεν Αμέρικα και Κάλλας από αύριο στις αίθουσες

Το συγκινητικό «I’m Still Here», το νέο «επεισόδιο» του MCU, η επόμενη καταχώριση στο ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς και ένα ντοκιμαντέρ για τη Μαρία Κάλλας είναι μερικές από τις ταινίες που προστίθενται στο (γεμάτο και γενναιόδωρο) πρόγραμμα των κινηματογράφων αυτή την εβδομάδα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ