0
LIFO PICKS

Το μυστικό που κάνει το σούσι του Nobu Matsuhisa τόσο ιδιαίτερο

Ο Nobu Matsuhisa είναι ιδιοκτήτης των Nobu Restaurants and Hotels και συγγραφέας του βιλβίου "Nobu: A Memoir". Εδώ, μοιράζεται το μυστικό που κάνει το σούσι του τόσο ιδιαίτερο. Και το μυστικό του βρίσκεται στα Monk fruits που χρησιμοποιεί υποκατάστατο της ζάχαρης. Τα φρούτα Monk είναι μικρά στο σχήμα υπο-τροπικά πεπόνια που καλλιεργούνται εδώ και αιώνες στα απομακρυσμένα βουνά της Νότιας Κίνας.

Lifo Picks

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ