ΗΠΑ: Η αναβολή των γυμνασίων με τη Νότια Κορέα έγινε για «πρακτικούς λόγους»

ΗΠΑ: Η αναβολή των γυμνασίων με τη Νότια Κορέα έγινε για «πρακτικούς λόγους» Facebook Twitter
0

Η απόφαση να αναβληθούν τα στρατιωτικά γυμνάσια με τη Νότιο Κορέα μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πιονγκτσάνγκ ελήφθη για λόγους πρακτικούς κι όχι πολιτικούς διαβεβαίωσε σήμερα ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Τζιμ Μάτις.

«Είναι ένα πρακτικό ζήτημα για εμάς» δήλωσε ο Μάτις σε δημοσιογράφους στο Πεντάγωνο, σημειώνοντας πως οι χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες είναι το σημαντικότερο τουριστικό γεγονός για τη Νότια Κορέα φέτος.

«Τροποποιήσαμε ήδη το χρονοδιάγραμμα αυτού του είδους των ασκήσεων για διάφορους λόγους, επομένως όσον αφορά εμάς πρόκειται για μια συνηθισμένη διαδικασία ανταλλαγής υπηρεσιών».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες θα διεξαχθούν στην νοτιοκορεατική πόλη Πιοντσχάν, που βρίσκεται σε απόσταση 80 χιλιομέτρων από τα σύνορα με την Βόρειο Κορέα, από τις 9 έως τις 25 Φεβρουαρίου.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

Διεθνή / Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

«Με τον αριθμό των επισκεπτών να αυξάνεται στα ύψη σε κορυφαίους προορισμούς όπως η Βαρκελώνη και η Βενετία, οι ντόπιοι το λένε δυνατά και καθαρά: Αρκετά», γράφει η αμερικανική εφημερίδα - Τι επισημαίνει για την περίπτωση της Ελλάδας
LIFO NEWSROOM