Δύο 16χρονοι Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν από πυρά Ισραηλινών σε Δυτική Όχθη και Λωρίδα της Γάζας

Δύο 16χρονοι Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν από πυρά Ισραηλινών σε Δυτική Όχθη και Λωρίδα της Γάζας Facebook Twitter
0

Δύο Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν σήμερα, Πέμπτη από πυρά των ισραηλινών δυνάμεων στη Λωρίδα της Γάζας και στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, κατά τη διάρκεια νέων διαδηλώσεων κατά της αναγνώρισης της Παλαιστίνης ως πρωτεύουσας του Ισραήλ.

Σύμφωνα με το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας, ένας 16χρονος Παλαιστίνιος έπεσε νεκρός από πυρά που δέχθηκε στο στήθος από ισραηλινούς στρατιώτες που πυροβόλησαν εναντίον διαδηλωτών στη διάρκεια επεισοδίων στα σύνορα της Γάζας με το εβραϊκό κράτος, που προφυλάσσονται από έναν φράκτη ασφαλείας.

Δύο ακόμη Παλαιστίνιοι τραυματίστηκαν σε συγκρούσεις στον παλαιστινιακό θύλακα.

«Σε συνέχεια βίαιων διαδηλώσεων, δεκάδες Παλαιστίνιοι εκτόξευαν πέτρες και κυλούσαν φλεγόμενα λάστιχα προς τους στρατιώτες, οι οποίοι απάντησαν ανοίγοντας πυρ στον αέρα και έπειτα ενάντια σε τρεις διαδηλωτές που έθεσαν σε κίνδυνο τις δυνάμεις μας», ανακοίνωσε ο ισραηλινός στρατός.

Στη Δυτική Όχθη, ένας ακόμη 16χρονος Παλαιστίνιος σκοτώθηκε από ισραηλινά πυρά στο χωριό Μπουρίν της Νάμπλους, ανέφερε το παλαιστινιακό υπουργείο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μισέλ Ομπάμα: Έκανα κάτι για τον εαυτό μου και κατέληξαν στο ότι χωρίζω με τον σύζυγό μου

Διεθνή / Μισέλ Ομπάμα: Έκανα κάτι για τον εαυτό μου και κατέληξαν στο ότι χωρίζω με τον σύζυγό μου

«Η ζωή μου είναι όπως ακριβώς τη θέλω. Κάνω ό,τι θέλω εγώ. Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που όλες οι επιλογές μου είναι για μένα», σχολίασε η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ ​
LIFO NEWSROOM
Αποζημίωση $1,68 δισ. στα θύματα κακοποίησης του συγγραφέα και σκηνοθέτη Τζέιμς Τόμπακ

Διεθνή / Αποζημίωση $1,68 δισ. στα θύματα κακοποίησης του συγγραφέα και σκηνοθέτη Τζέιμς Τόμπακ

Ο σκηνοθέτης υποσχόταν ρόλους και είχε κακοποιήσει σεξουαλικά πάνω από 40 γυναίκες - Πρόκειται για ένα από τα υψηλότερα ποσά που έχουν επιδικαστεί σε θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από την εμφάνιση του κινήματος #MeToo
LIFO NEWSROOM