Λαγκάρντ: Απαραίτητη για τη βιώσιμη ανάπτυξη η ελάφρυνση του χρέους της Ελλάδας

Λαγκάρντ: Απαραίτητη για τη βιώσιμη ανάπτυξη η ελάφρυνση του χρέους της Ελλάδας Facebook Twitter
EPA
0

Συνάντηση είχαν ο Αλέξης Τσίπρας με την επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ, στο περιθώριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, στο Νταβός, σήμερα το απόγευμα.

«Συναντήθηκα με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα και τον συγχαίρω για την πρόοδο στις οικονομικές μεταρρυθμίσεις της Ελλάδας» ανέφερε η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ λίγα λεπτά μετά τη συνάντηση στο Νταβός.

Η κ. Λαγκάρντ σημειώνει επίσης πως κατά τη συνάντηση συμφώνησε με τον Αλέξη Τσίπρα να εργαστούν μαζί για τους κοινούς στόχους της ολοκλήρωσης των μεταρρυθμίσεων και της διασφάλισης της ελάφρυνσης του χρέους από τους Ευρωπαίους εταίρους της Ελλάδας, που είναι απαραίτητη για τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Υπενθυμίζεται ότι η συνάντηση έγινε την στιγμή που φουντώνουν τα σενάρια σχετικά με τη στάση που θα κρατήσει το Ταμείο στο ελληνικό πρόγραμμα. Επίσημα η κυβέρνηση δεν εκφράζει άποψη αναφορικά με την προτίμηση της για το μέλλον του Ταμείου.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

Πολιτική / Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

«Αναγκάζομαι να προσφύγω στη Δικαιοσύνη διότι παραδέχθηκε ότι άσκησε bullying εναντίον μου, αποδίδοντας τη συμπεριφορά του στην προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος» λέει η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM