Σκηνές χάους για άλλη μια φορά σε σούπερ μάρκετ στη Γαλλία - Μετά τη Nutella τον πανικό έφεραν εκπτώσεις σε πάνες

Σκηνές χάους για άλλη μια φορά σε σούπερ μάρκετ στη Γαλλία - Μετά τη Nutella τον πανικό έφεραν εκπτώσεις σε πάνες Facebook Twitter
Twitter@D2BL3
0

Σκηνές χάους επικράτησαν για άλλη μία φορά σε σούπερ μάρκετ στη βόρεια Γαλλία, όταν η επιχείρηση αποφάσισε να κάνει έκπτωση 70% σε πάνες.

Μετά το χαμό που επικράτησε στα καταστήματα της ίδιας αλυσίδας όταν έριξε την τιμή της Nutella κάτω από τα 2 ευρώ, αυτή τη φορά οι πελάτες έτρεξαν να προλάβουν τις πάνες από τα ράφια, που γρήγορα έμειναν άδεια.

Την Τρίτη το πρωί η αλυσίδα σούπερ μάρκετ προχώρησε σε έκπτωση κατά 70% στην τιμή στις πάνες, με τους πελάτες να έρχονται στα χέρια στα καταστήματα στο Λε Μαν, το Μετς και άλλες περιοχές της βόρειας Γαλλίας, σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης.

 

Το σούπερ μάρκετ, σύμφωνα με δημοσίευμα του Newsweek, μείωσε την τιμή για τα πακέτα με τις 86 πάνες, από αρχική τιμή των 23,95 ευρώ σε μόλις 7,18 ευρώ, σύμφωνα με την εφημερίδα Le Parisien.

Οι πελάτες κατέληξαν να είναι εκατοντάδες σε κάποιες πόλεις.

Σκηνές χάους για άλλη μια φορά σε σούπερ μάρκετ στη Γαλλία - Μετά τη Nutella τον πανικό έφεραν εκπτώσεις σε πάνες Facebook Twitter
Twitter@D2BL3

«Ήταν φρικτό, η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο. Όταν άνοιξε το κατάστημα περίμεναν στην ουρά ήδη 250 άτομα. Γυναίκες τσακώθηκαν και αναγκαστήκαμε να καλέσουμε την Αστυνομία» είπε ο διευθυντής του καταστήματος στο Μετς.

Σκηνές χάους για άλλη μια φορά σε σούπερ μάρκετ στη Γαλλία - Μετά τη Nutella τον πανικό έφεραν εκπτώσεις σε πάνες Facebook Twitter
Twitter@D2BL3

Στην περιοχή Lambres, περίπου εκατό πελάτες περίμεναν μπροστά από την είσοδο του καταστήματος στις 8:30 το πρωί, όπου ο διευθυντής ισχυρίστηκε ότι ένα πρόβλημα στο σύστημα εμπόδιζε τις πόρτες να ανοίξουν, σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα La Voix du Nord, ενώ στο Λε Μαν, πελάτης που βρισκόταν στο μαγαζί ανέφερε ότι «μέσα σε 30 δευτερόλεπτα, δεν είχε μείνει τίποτα στα ράφια».

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ες αύριον τα σπουδαία» λέει ο Τραμπ για Ουκρανία: «Μπορεί ακόμη να υπογραφεί η συμφωνία»

Διεθνή / «Ες αύριον τα σπουδαία» λέει ο Τραμπ για Ουκρανία: «Μπορεί ακόμη να υπογραφεί η συμφωνία»

«Απλώς πιστεύω ότι θα έπρεπε να είναι πιο ευγνώμων», είπε για τον Ζελένσκι - Προανήγγειλε συμφωνία ελεύθερου εμπορίου με την Αργεντινή και τον «σπουδαίο ηγέτη», Χαβιέρ Μιλέι 
LIFO NEWSROOM