Υπόθεση Novartis: Βέβαιο ότι θα διαρρεύσουν στοιχεία των προστατευόμενων μαρτύρων, δηλώνει ο δικηγόρος τους

Υπόθεση Novartis: Βέβαιο ότι θα διαρρεύσουν στοιχεία των προστατευόμενων μαρτύρων, δηλώνει ο δικηγόρος τους Facebook Twitter
1

Την ανησυχία του ότι θα διαρρεύσουν τα στοιχεία των προστατευόμενων μαρτύρων που κατέθεσαν στην Αμερική για την υπόθεση Νοvartis εξέφρασε ο δικηγόρος τους, Παύλος Σαράκης.

«Δεν υπάρχει νομικό πλαίσιο ώστε να προστατευτούν μάρτυρες δημοσίου συμφέροντος. Είναι βέβαιο ότι θα διαρρεύσουν τα στοιχεία τους και είναι υπεύθυνη η πολιτεία και ό,τι τους συμβεί» τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο κ. Σαράκης.

Παράλληλα επανέλαβε τη δήλωσή του ότι «υπάρχουν οπτικά, ηχητικά και άλλα ντοκουμέντα που επιβεβαιώνουν χρηματισμούς κρατικών αξιωματούχων και πολιτικών προσώπων».


Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΙ μόνο ένας από τους τρεις προστατευόμενους μάρτυρες στην υπόθεση της Novartis ήταν στέλεχος της εταιρείας.

Ο πρώτος μαρτυράς που φέρει το ονοματεπώνυμο γυναίκας είναι σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες άνδρας , άλλοτε ανώτερος δημόσιος λειτουργός που διετέλεσε στέλεχος ασφαλιστικού ταμείου.


Είναι αυτός που με την κατάθεση του ενέπλεξε τον έναν από τους δυο πρωθυπουργούς.

Ο δεύτερος μάρτυρας με το όνομα Μάξιμος Σαράφης είναι στην πραγματικότητα γυναίκα , πρόσωπο απολύτου εμπιστοσύνης του πρώην αντιπροέδρου της Novartis, που γνώριζε κάθε βήμα του και το ημερήσιο πρόγραμμά του με τα καθημερινά ραντεβού.

Ο τρίτος προστατευόμενος μάρτυρας είναι ο τεχνοκράτης της υπόθεσης με άρτια τεχνική κατάρτιση στον τομέα της υγείας και ειδικός σε ζητήματα τιμολόγησης και πολιτικής φαρμάκου.

Πηγή: www.skai.gr

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Ελλάδα / Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Η υπεράσπιση προσπάθησε να αποδώσει την ευθύνη στον επικίνδυνο δρόμο και ζήτησε την υποβάθμιση της κατηγορίας σε πλημμέλημα, αλλά το δικαστήριο δεν το δέχθηκε
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Αν σας λεει κατι αυτος ειναι ο δικηγορος του ... Κασιδιαρη!!!!Εδω τα λεει η lifohttp://mikropragmata.lifo.gr/zoi/poios-einai-o-pavlos-sarakis-o-polysyzitimenos-dikigoros-ton-prostatevmenon-martyron-tis-novartis/Για να θυμομαστε ποιος εβαλε φυλακη την Χαυγη και ποιοιυς εξυπηρετει πολιτικα να ειναι εξω....