ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.9.2012 | 12:50

Φιλία που γίνεται έρωτας

Σε πόσους από σας έχει τύχει έστω μια φορά η φιλία να γίνει έρωτας και από τις δύο πλευρές; Αν σας έχει τύχει,πατήστε ταυτίζομαι αλλιώς δεν ταυτίζομαι. Αν θέλετε γράψτε και μετά από πόσα χρόνια. Ευχαριστώ.
1
 
 
 
 
σχόλια
το δικό μου θέμα ήταν λίγο περίπλοκο.ξεκινήσαμε σαν φίλοι στην αρχή όμως μετά από 4 μήνες καταλάβαμε ότι θέλουμε ο ένας τον άλλον.αποφασίσαμε να γίνουμε ζευγάρι, η σχέση μας κράτησε 1 χρόνο έπειτα χωρίσαμε όμως αποφασίσαμε ότι δεν μπορούμε να είμαστε χώρια και έτσι καταλήξαμε να παραμείνουμε φίλοι, όχι όμως απλοί φίλοι, φίλοι που θα γνώριζε τα πάντα ο ένας για τον άλλον.ήμουν ο πρώτος άνθρωπος που έπαιρνε τηλεφώνο όταν κανόνιζε να βγει με κοπέλες, ήμουν το άτομο που τον βοηθούσα με τις σχέσεις του στο να μην χωρίσει. ήμασταν αυτό που λέμε κολλητοί.ήξερα τα πάντα για αυτόν και ήξερε τα πάντα για εμένα.το ερωτικό δεν υπήρχε πλέον, βασικά έτσι θέλαμε να πιστεύουμε.μετά από 4 χρόνια που είχαμε χωρίσει και που ήμασταν φίλοι φασωθήκαμε. τότε κατάλαβαμε καιι οι δύο ότι είχαμε φτίαξει μία εικονική φιλία μόνο και μόνο επειδή δεν θέλαμε να χάσουμε ο ένας τον άλλον.μετά από εναν μηνα πήγε και τα βρήκε με την πρώην του, όμως εγω είχα καταλάβει πόσο πολύ τον θελω.πέρασαν 5 μήνες και ενώ τα είχε ακόμα με την κοπέλα του την ημέρα των γενεθλίων μου και ενώ εξω στο σαλόνι ηταν η κοπέλα του ήρθε στο δωμάτιο μου και φασωθήκαμε ξανά , λεγοντάς μου ότι δεν μπορεί να σταματήσει να με σκέφτεται.όλο αυτό δεν κατέληξε πουθενά διότι του είπα πως αισθάνομαι και αποφάσισε να μην μιλήσουμε ξανά.πλέον είμαστε δύο άγνωστοι.
Scroll to top icon