Μυτιλήνη: Μυστήριο με αυτοκίνητο με στρατιωτικές πινακίδες που κατείχε ΜΚΟ

Μυτιλήνη: Μυστήριο με αυτοκίνητο με στρατιωτικές πινακίδες που κατείχε ΜΚΟ Facebook Twitter
EUROKINISSI-ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
1

Μια πολύ περίεργη υπόθεση διερευνούν από το περασμένο βράδυ του Σαββάτου, στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου.

Όπως έχει γίνει γνωστό μέχρι τώρα, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στην περιοχή της Κρατήγου κοντά στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης, διενεργήθηκε έλεγχος σε αυτοκίνητο τύπου βαν που ανήκε σε μη κυβερνητική οργάνωση που επιχειρεί στη Λέσβο, σε θέματα υποδοχής προσφύγων και μεταναστών.

Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο έφερε δεύτερες πινακίδες κυκλοφορίας που βρισκόταν κάτω από τις εμφανείς πινακίδες.

Οι δεύτερες αυτές πινακίδες κυκλοφορίας ανήκαν σε αυτοκίνητο του Ελληνικού Στρατού. Στο αυτοκίνητο, κατά την έρευνα, βρέθηκαν επίσης και μηχανήματα ασύρματης επικοινωνίας.

Πραγματοποιήθηκε μια σύλληψη, ενώ η όλη υπόθεση συνεχίζεται να διερευνάται, καθώς από στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάσχα: Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ από τη Μεγάλη Παρασκευή έως και την Τετάρτη

Ελλάδα / Πάσχα: Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ από τη Μεγάλη Παρασκευή έως και την Τετάρτη

Σημειώνεται πως ανάλογα με την επιβατική κίνηση, υπάρχει πρόβλεψη για ενίσχυση των γραμμών που εξυπηρετούν Αεροδρόμιο, σταθμούς ΚΤΕΛ Κηφισού και Λιοσίων αλλά και το Λιμάνι του Πειραιά
LIFO NEWSROOM
Καιρός: Πάσχα 2025 με αφρικανική σκόνη, ζέστη και βροχές – Η αναλυτική πρόγνωση

Ελλάδα / Καιρός: Πάσχα 2025 με αφρικανική σκόνη, ζέστη και βροχές – Η αναλυτική πρόγνωση

Πώς θα κυλήσει ο καιρός το Πάσχα 2025 σε όλη τη χώρα. Ζεστός καιρός, τοπικές βροχές, αυξημένες θερμοκρασίες και επεισόδια αφρικανικής σκόνης - Αναλυτικά η πρόγνωση από Μεγάλη Πέμπτη έως Δευτέρα του Πάσχα
LIFO NEWSROOM