ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.9.2012 | 20:31

25 ετών παρθένος (Δεν εννοώ το ζώδιο)

IQ: ΜέτριοΕμφάνιση: Κάτω του μετρίουΑίσθηση του χιούμορ: μηδενική έως ελάχιστηSocial skills: μηδένΚόμπλεξ: ΑρκετάStandards: noneΕπίσης πάσχω από "chronic bitch-face" τρομάζοντας τους πάντες με τη μάπα μου άθελά μου.Any suggestions?
1
 
 
 
 
σχόλια
Αν και είναι η εξομολόγηση από το 2012 και δεν ξέρω αν έχει αλλάξει η κατάστασή σου, θέλω να σε παρηγορήσω ότι και εγώ λίγα χρόνια μικρότερός σου είμαι και βρίσκομαι στην ίδια κατάσταση. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι δεν αναφέρεις τίποτα πέρα από κάποια δεδομένα. ¨Επρεπε τουλάχιστον να έγραφες ένα μικρό κείμενο για να μπορούμε να σε καταλάβουμε κάπως καλύτερα. Δεν ξέρω βέβαια αν σε προβληματίζει αποκλειστικά το γεγονός ότι δεν έχεις κάνει σεξ, ή η έλλειψη σχέσης. Όλοι μας έχουμε το δικαίωμα να αγαπηθούμε και δεν θεωρώ ότι πρέπει να προβάλλεις τόση ηττοπάθεια. Η εμφάνιση δεν είναι το παν. Μην ακούς λοιπόν αυτούς που σε κατηγορούν! Δεν αξίζει! Έχε αυτοπεποίθηση και μην τα ισοπεδώνεις όλα. Ασχολείσαι με κάποιο άθλημα? Από δική μου εμπειρία μπορώ να πώ ότι βοηθά πολύ στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και στη γνωριμία πολλών ανθρώπων. Συγγνώμη αν κάνω λάθος με όσα έγραψα, αλλά οι πληροφορίες που μας δίνεις για τον εαυτό σου είναι ανεπαρκείς και για αυτό προτιμώ να μην βγάλω ένα βιαστικό συμπέρασμα. Βέβαια δεν ξέρω αν θα διαβάσεις ποτέ το σχόλιο, αν και δεν το πιστεύω. Όπως και να'χει σου εύχομαι καλή δύναμη και όλα θα πάνε καλά, αρκεί να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Υπάρχουν πολλοί που σκέφτονται αρνητικά.. δεν είσαι ο μόνος. Πρέπει όμως να μην αφήσεις τον εαυτό σου να παρασύρεσαι από το τι λένε οι άλλοι και να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου! Ελπίζω να μπόρεσα να σε βοηθήσω κάπως.
Scroll to top icon