ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.9.2012 | 11:43

παιδι ετων 23...

εισαι 23..θελεις να κανεις πραγματα για τον εαυτον σουθελεις να εισαι ανεξαρτητη (κυριως οικονομικα), δυναμικη, δυνατη, να μπορεις να ανταπεξελθεις στις δυσκολιες που προκυπτουν μονη σου και να τα καταφερνεις, οπως κανουν οι αλλοι (ετσι τουλαχιστον φαινεται)θελεις να μην σε περιοριζει τιποτα.ΟΜΩΣ εκει που λες...ναι 8α ειμαι το ατομο που θελω να ειμαι,γιατι ζω για μενα, 8ελω να κανω την ζωη μου οπως την θελω εγω...ερχονται σκεψεις στο μυαλο οπως..''κι αν το κανω αυτο, τι θα πουν οι γονεις μου? 8α συμφωνησουν?δεν 8ελω να τους προκαλω προβληματα"πως φτιαχνουμε την ζωη μας οπως την 8ελουμε εμεις?χωρις να επιρεαζομαστε απο κανενα παραγοντα..κυριως απο τους γονεις μας?οι οποιοι ναι σε αγαπανε σε αγαπανε με το παραπανω,σου δινουν τα παντα, παντα σου εδιναν τα πανταοι οποιοι στερουνταν πολλα για να εχεις εσυ πολλα...κι ακομα αυτο κανουν.ομως εσυ ζητας αλλα...ΕΛΕΘ8ΕΡΙΑ...γιατι ακομα δεν εχουν καταλαβει πως εχεις μεγαλωσει και πως η ζωη ειναι δικια σου..και με τον τροπο αυτο,σε κανουν ατομο αβουλο, γτ λες ειμαι μικρη ακομα........ομως δεν εισαι...εισαι στην φαση που χτιζεις την ζωη σου.και αυτο πρεπει να το κανεις εσυ...πως ομως??
1
 
 
 
 
σχόλια
Ο Μπεζος ειχε πει σε μια συνεντευξη του οι γονεις μας ειναι οι χειροτεροι εχροι μας!!! Ειναι το μονο σιγουρο! Οι περισσοτεροι γονεις εκτος του οτι νομιζουν οτι τα ξερουν ολα δε βλεπουν περα απο τη μυτη τους. θελουν τα παιδια τους να εχουν την ιδια κοσμοθεωρηση με τη δικια τους που αυτο ενταξει παει και ερχεται αλλα μερικες φορες επιβαλουν στα παιδια τους τι να σπουδασουν τι αποφασεις να παρουν σε σχεσεις μεχρι τι γουστο να εχουν !!!!! Ευτυχως επειδη "εφυγα" απο τους γονεις μου 18 χρ. και ειχα και ειχα και μια σχετικη οικονομικη αυτονομια δεν ειχα τετοια προβληματα. Το εβλεπα ομως σε συνομιλικους και μου εκανε μεγαλη εντυπωση. Η λυση σ αυτο το προβλημα ειναι πολυ δυσκολη γιατι αν κανεις του κεφαλιου σου κανοντας "επανασταση" η σχεση σου με τους γονεις θα παρει ασχημη τροπη και δε θα ξαναφτιαξει ευκολα. Απλα πρεπει με τροπο να τους δειξεις οτι μπορουν να εχουν αποψη μεχρις ορισμενου σημειου και απο κει περα red line. Απο την αλλη μη τα ισωπεδωνουμε και ολα γιατι ξερω και και γιους και κορες που λογω τεμπελιασης ζουνε με χαρτζιλικια μεχρι τα 30 με τους γονεις και μετα θελουν και ελευθερια κατσε δε γινεται σκυλος χορτατος κοτα ολοκληρη!!
Scroll to top icon