ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.10.2012 | 22:12

ελεος...

Σήμερα ήταν η πρώτη μου μέρα στη σχολή. Πήγα με έναν γνωστό-φίλο ο οποίος όταν φτάσαμε με έγραψε πανηγυρικά στα αρχίδια του, έκανε σα να μην υπάρχω και με παράτησε μέσα σε ένα ολόκληρο τει χωρίς να μου δώσει την παραμικρή σημασία ξέροντας ότι είμαι πρωτοετής και συνάμα για μένα όλο αυτό ήταν κάτι τελείως καινούριο και καθόλου οικείο.Φυσικά δε με πήρε ούτε ένα τηλέφωνο κατά τη διάρκεια της μέρας να δει αν ζω ή αν πέθανα κι ειλικρινά με έχει ενοχλήσει η συμπεριφορά του πάρα πολύ. Περισσότερο στεναχωρήθηκα βασικά, παρά τσαντίστηκα.Τόση αγένεια ρε φίλε? Γιατί? Ποιος νομίζεις ότι είσαι και στην τελική?Έλεος.
1
 
 
 
 
σχόλια
Ρε κοπελιά, διαβάζω τα σχόλια που σου έχουν γράψει, και έχεις μια κακεντρέχια να απαντήσεις σε όποιον σου πάει κόντρα...Δε σε βλέπω να δείχνεις όμως τον ίδιο τσαμπουκά και εκεί που πρέπει..Τί ακριβώς περίμενες, ότι θα σου συμπαρασταθούμε όλοι; ΌΧΙ. Όταν λες κάτι δημοσίως, δίνεις αυτομάτως το δικαίωμα να σε κρίνουν και να σε κατακρίνουν. Άμα δε σ'αρέσει, να μη γράφεις "εξομολογήσεις". Πες τα στις φίλες σου, που θα είναι σίγουρα στο πλευρό σου.
Scroll to top icon