ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.10.2012 | 21:57

ε ναι

θα πω κακια και το ξερω!τσεκαρα την νυν του πρωην μου!ειναι μεγαλη κοπελα και ακομη ντυνεται απο πανω μεχρι κατω με ροζ!μελαχρινη με ροζ κραγιον,ροζ φορμα,ροζ νυχια και ροζ δαχτυλιδι σε σχημα καρδουλας!και ζουν σε αλλες πολεις και σπουδαζουν σε αλλες πολεις!και εμαθα απο κοινους γνωστους οτι εχουν απο το Μαιο να βρεθουν!και κατα τα αλλα εχουν σχεση..και στην φωτο της αυτη ελεγε οτι πηρε αγκαλια την φιλη της σαν να την εχει γκομενο..η αμεσως επομενη σκεψη μου ηταν οτι ειναι λογικο να την πηρε ετσι αγκαλια αφου ουσιαστικο γκομενο δεν εχει!ωρεεε κερατο που θα πεφτει και απο τους δυο..συγγνωμη αλλα το χαιρομαι που λογικα κερατωνει εκεινη για την οποια με παρατησε μετα απο 2 χρονια σχεσης!τοτε εκινη το χαιροταν τωρα ομως...οταν ημουν μαζι του δεν αντεχε βδομαδα μακρυα μου και καθε σ/κ κατεβαινε να με δει και τωρα κανει τοσο καιρο με εκεινη να βρεθει..το ξερω ανουσια η συγκριση...προχωρησε,προχωρησα και το ολο θεμα τελειωσε..αλλα οταν μου το ειπαν αυτο και την ειδα κιολας μου ηρθαν ολες αυτες οι σκατενιες κακιες στο μυαλο...ουφφφ!ειπα την ανουσια πληροφορια της μερας μου!καλη σας νυχτα!
1
 
 
 
 
σχόλια
αφου το λες και μονη οτι ειναι σκατενιες κακιες γιατι χαιρεσαι?Μια γκομενα να ακουσω να λεει καλα λογια για πρωην της και την παντρευομαι αμεσως εστω μια.
Scroll to top icon